Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4626 > Politica Locala Nr. 4626 de marti, 21 ianuarie 2014  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

La Direcția Agricolă meciul de ping-pong continuă


Joaca de-a directorul devine amuzantă

Cosmin Florea a fost, din nou, detașat la Giurgiu

articol de: Florin ZAFIU
Proaspăt repus în funcția de director executiv al Direcției Agricole, Cosmin Florea a fost din nou detașat în țară. Este pentru a treia oară, în ultimii ani, cînd Ministerul Agriculturii îl schimbă de la șefia instituției. Postul de conducere a fost preluat de către Marian Grigoraș, același director cu care Cosmin Florea fusese schimbat înainte de 1 ianuarie 2014. Începînd cu data de 16 ianuarie Cosmin Florea a fost detașat din nou la Giurgiu, momentan aflîndu-se în concediu de odihnă.     
 
Tot Grigoraș…

Cosmin Florea pleacă din nou de la conducerea Direcției Agricole Buzău, după ce pînă la data de 31 decembrie 2013 fusese detașat în interes de serviciu în județul Giurgiu. În tot acest timp cît directorul se afla la conducerea unei alte instituții din țară, la Buzău Ministerul Agriculturii îl numea drept șef pe Marian Grigoraș. După data de 31 decembrie delegarea acestuia a expirat lăsîndu-i loc din nou pe scaunul de director lui Cosmin Florea. Surpriză însă, pentru că Cosmin Florea a fost instalat din nou pe funcția de director în baza unei delegări care a expirat în data de 16 ianuarie. Drept urmare, directorul a fost detașat din nou la Giurgiu, locul fiind ocupat tot de către Marian Grigoraș. Subprefectul Alecu Vasile confirmă informațiile și spune că: "Ministrul Agriculturii a dispus detașarea a doua oară a domnului Grigoraș pe o perioadă de șase luni începînd din data de 16 ianuarie pentru a exercita funcția de director executive la Direcția Agricolă Buzău. Domnul Cosmin Florea, pentru anul  acesta, este prima detașare tot în județul Giurgiu pe o funcție similară".

A intrat în concediu

Nu este pentru prima dată cînd Cosmin Florea este schimbat din funcția de director al Direcției Agricole. Spre sfîrșitul anului 2012 acesta a fost detașat printr-un ordin de ministru la Satu Mare fiind înlocuit de omologul său din Tulcea. La scurt timp însă Cosmin Florea a revenit pe funcție la Buzău fiind printre puținii directori din țară pentru care ministerul a anulat detașarea. În momentul de față Cosmin Florea se află într-un concediu de odihnă. Nu a dorit să facă nici un comentariu vizavi de noua schimbare.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Precampania pentru prezidențiale a ajuns, la Buzău, în faza "măscăritul bannerelor"

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU