Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4621 > Politica Locala Nr. 4621 de marti, 14 ianuarie 2014  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

O hotărîre oarecum așteptată


Preotul Mădălin Iscru, eliberat din funcția de consilier eparhial

Decizia a fost luată la ultima ședință a Permanenței Consiliului Eparhial

articol de: Doru GHEORGHIADE
Preotul Mădălin Adrian Iscru a fost eliberat recent din funcția de consilier eparhial. Decizia  a fost luată la ultima ședință a Permanenței Consiliului Eparhial, astfel că preotul Mădălin Iscru a părăsit Administrația Eparhială, iar locul său de consilier titular în sectorul Monumente și construcții bisericești a rămas vacant urmînd ca, în scurt timp, să fie numit pe funcție un alt preot. Informația ne-a fost confirmată ieri de Dragoș Mihail Olteanu, responsabilul cu comunicațiile media, care explică faptul că preotul Iscru nu putea să mai facă naveta la Buzău, întrucît el este preot paroh la Rușețu, comună aflată la distanță mare de municipiul Buzău, ceea ce îi face aproape imposibilă achitarea față de obligațiile pentru cele două misiuni deținute. Se pare însă că decizia de a-l elibera pe preotul Iscru din funcție a fost luată și din cauza trecutului său destul de controversat.

 

COMENTARII

vasile:
bravo cipriane!
felicitari episcopiei buzoiene, a scapat de o mare otreapa. la multi ani!
ion:
sunteti vraiste!!!
Daca nu ma insel, in numerele trecute il transferati deja la Sfintii Ingeri! Nici voi nu mai stiti ce sa mai mintiti! Va luati dupagura lumii si surse de trei lei! Unde o fi deontologia profesionala? Tot scandalagii ramaneti
Epifanie:
Mari specialisti
Mai copii! Daca aveti unul calumea adus de Ciprian eu inviez! Eu aveam 3 și buni, voi aveti cu zecile, slava Domnului, dar vorba lui Lapusneanu. Priceput urmas mi-a dat patriarhul! Vai de capul vostru! Singura voastra realizare este ca ati cheltuit banii lasati si a ti daramat ce ati putut. Gigioaca este unul, insa voi, pe langa Iscru mai aveti si altii! Unii isi transfera neamurile si pe ei, altii se fac preoti peste noapte iar ei sunt la sub nivelul unui dascal. O adunatura pestrita si incompetenta care nu are legatura cu Biserica si Buzaul! Timpul va demonstra! Mare reformator ma urmeaza, asa cum spune trustul vostru. Ma astept sa nu-l publicati. Cate s-au facut le-ati criticat, cate nu se fac le lăaudați. Deontologilor!
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU