Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4618 > Politica Locala Nr. 4618 de joi, 9 ianuarie 2014  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

După arestarea deputatului Coman,


P.C. caută un interimar

Un grup de inițiativă vrea o ședință de urgență a B.P.N.

articol de: Doru GHEORGHIADE
Evenimentele din ultima vreme de la P.C., care au culminat marți seară cu arestarea șefului abia ales al filialei județene, deputatul Gheorghe Coman, au produs o oarecare reacție în interiorul organizației de la Buzău. De altfel, filiala buzoiană a conservatorilor a fost scena unor repetate conflicte după ce, printr-o decizie de la București, s-a decis ca Gheorghe Coman să preia conducerea, deși abia venise de la un alt partid, fără pic de experiență și lipsit total de anvergură politică. Acum, potrivit surselor noastre, un grup de inițiativă de la Buzău dorește să oblige Bucureștii să numească de urgență un interimar pentru funcția ocupată pînă nu demult de "Gigioacă".

Primul pas, convocarea B.P.N.

Grupul de inițiativă care, altminteri, era funcțional încă de pe vremea cînd deputatul Gheorghe Coman se chinuia să preia puterea totală în filiala buzoiană, a hotărît ca în scurt timp să ceară conducerii centrale a partidului să convoace un Birou Politic Național (BPN) care să decidă asupra unui președinte interimar al organizației județene Buzău. Membrii respectivului grup de inițiativă spun că, dacă lucrurile trenează, organizația se va distruge, căci lovitura de imagine primită prin arestarea lui Coman va fi fatală pentru PC Buzău.

Nistor, unul dintre principalii vinovați

La capitolul vinovați pentru cazul "Gigioacă", membrii grupului îl identifică drept principal răspunzător pe secretarul executiv al PC, Vasile Nistor, cel care l-a susținut necondiționat pe Gheorghe Coman deși a avut numeroase semnale despre "calitățile" acestuia. Nemulțumiții susțin că Nistor a urmărit exclusiv racolarea de parlamentari fără a ține cont de CV-ul acestora, iar rezultatele se văd astăzi, și nu numai la Buzău.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Avem un nou guvern! Ce se întîmplă la Buzău

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU