Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4604 > Politica Locala Nr. 4604 de miercuri, 11 decembrie 2013  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Se anunță un nou scandal la conservatori


Demisionarul Ion Mircea vrea capul lui "Gigioacă" și șefia P.C.

El împreună cu fostul președinte al Tribunalului, Gheorghe Pană, vor candida pentru cele mai importante funcții din organizația județeană

articol de: Doru GHEORGHIADE
Șeful organizației PC de la Buzău pare a avea probleme mari în propria filială în ultimele zile. Un grup destul de numeros de conservatori, mai vechi sau mai noi în partid se pregătesc să-l debarce pe deputatul Gheorghe Coman-Gigioacă din funcția de președinte județean. Cei mai vehemenți sînt demisionarul Mircea Ion, fost președinte al organizației municipale Buzău, Gheorghe Pană, avocat și fost președinte al Tribunalului Buzău dar și alți membri care sînt nemulțumiți de modul în care Coman și oamenii din jurul său au gestionat interesele partidului la Buzău. Cu cîteva zile înainte de alegerile pentru cele mai înalte funcții din filială, grupul lui Ion Mircea și Pană a decis să-l înlăture pe Coman de la conducere și, evident, pe cei din jurul său. Luni seară, Ion Mircea și Gheorghe Pană s-au întîlnit cu Coman și i-au cerut să nu mai candidaze, dar "Gigioacă" a refuzat și-a zis că el continuă lupta. Or, din această perspectivă, alegerile din PC programate pentru 14 decembrie devin foarte interesante.

Mircea Ion vrea președinte

Grupul revoluționar și-a stabilit deja și oamenii care vor candida pentru funcțiile importante din filială. Potrivit surselor noaste, Mircea Ion va candida pentru președinția organizației județene PC, iar Gheorghe Pană pentru cea de președinte executiv. Totodată, Gianina Mihalcea s-a înscris pentru postul de secretar-general, iar Daniela Dospinescu pentru cea de secretar executiv. Sursele noastre mai susțin că Emil Hugiu și Ruxandra Ionescu vor candida și ei pentru două funcții de vicepreședinți ai organizației județene. În plus, Marian Gheorghiță va candida pentru prim-vicepreședinte.

"Gigioacă" zice că luptă pînă la capăt

De partea cealaltă, deputatul Coman actualmente interimar pe funcția de președinte al organizației județene a PC susține, în interiorul partidului că este ca și cîștigător și că oamenii de la București îl susțin. Cu toate acestea se știe deja că și la Centru mai marii PC sînt împărțiți și ei pe grupuri, au păreri contrare în legătură cu capacitatea lui Gheorghe Coman de a gestiona un partid precum și față de calitățile sale, altele decît politice.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU