Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4589 > Politica Locala Nr. 4589 de miercuri, 20 noiembrie 2013  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Șeful social-democraților zice că


Excluderea consilierului Muzgoci de la P.S.D. se mai discută

Pesediștii nehoieni îi reproșează consilierului județean că i-a sfidat

articol de: Doru GHEORGHIADE
Excluderea la nivel de organizație locală orășenească a consilierului județean P.S.D. de Nehoiu, Doru Muzgoci, acuză mari probleme în partid. Conflictul din filiala nehoiană a fost tranșat rudimentar într-o ședință la care cel exclus nici măcar n-a fost chemat astfel încît să aibă un drept minim de a se apăra, a ajuns acum la Buzău, deși ieri, liderul județean, C-tin Boșcodeală, a declarat însă că nu știe mare lucru și doar atunci cînd va primi documentele operațiunii de la Nehoiu va judeca în cunoștință de cauză. Documentele au ajuns ieri la PSD Buzău, iar "cartoful fierbinte" urmează să fie răcit, căci, dacă nu, social-democrații ar putea avea probleme pe Valea Buzăului.

Boșcodeală: "Am aflat din presă"

Primarul Boșcodeală, șeful pesediștilor, părea că nu știa nimic despre excluderea din partid a unui consilier județean. "Trebuie să vă spun că știrea am aflat-o din presă, pentru că la sediul partidului nu a ajuns nici o decizie în acest sens. Rămîne la momentul în care apare o decizie să o discutăm în cadrul Biroului Permanent Județean. Nu am un punct de vedere pentru că pînă în momentul de față nu cunosc nimic", a afirmat Constantin Boșcodeală, liderul județean PSD.

...doar cu avizul forului de conducere

Totodată Constantin Boșcodeală a explicat că Muzgoci este un ales al județului, iar darea sa afară trebuie aprobată în cele mai înalte foruri ale organizației județene. "Domnul  Muzgoci este în Consiliul Județean și în același timp, membru în CJ al PSD. În aceste condiții, excluderea lui nu poate fi făcută decît cu avizul forului de conducere, respectiv Consiliul Județean al PSD".


Șeful organizației orășenești e plin de orgolii


Gavriloiu s-a simțit denigrat


Și alți pesediști nehoieni s-au considerat "deranjați" de Muzgoci


Șefii pesediști de la Nehoiu s-au simțit denigrați de Muzgoci și de aceea au hotărît să-l excludă, ca să-i dea o lecție. Ca pe vremuri, lecția a fost dată la sugestia unor membri indignați: "În urma mai multor intervenții ale unor membri PSD s-a discutat și pus în aplicare excluderea domnului Muzgoci. Colegii de partid acuzau denigrarea imaginii partidului, a actualului primar din Nehoiu și a mea personală. Vineri, în ședința Organizației Orășenești s-a votat cu 19 voturi pentru și 1 împotrivă excluderea. Documentele au fost înaintate către Organizația Județeană. Domnul Muzgoci nu a participat, acum văd că a dat din nou comentarii pe blog că se va supune hotărîrii", a declarat liderul PSD Nehoiu. Președintele filialei orășenești, Gheorge Gavriloiu, nu știe ce va face dacă la PSD Buzău soluția de la Nehoiu va fi respinsă: "Rămîne de văzut ce vom face dacă Organizația Județeană se opune deciziei de excludere", a afirmat Gheorghe Gavriloiu.

 

COMENTARII

Posea Ion:
excludere fara cap
Biroul local al Organizatiei PSD din Nehoiu a ales sa faca pe plac primarului.Nu putem afirma ca primarul este mai de stanga decat Muzgoci. Toata lumea stie ca in iunie 2012 s-au aliat pentru a da la o parte un primar care nu-si mai stia menirea. Lungu nu castiga fara Muzgoci,cum nici Muzgoci n-ar fi castigat fara Lungu.A intrebat cineva pesedistii mai vechi daca sunt de acord cu aceasta miscare? Razboiul dintre cei doi afecteaza nu numai viata politica a acestui oras, ci si relatiile oamenilor din comunitate. 90%din nr. membrilor din acest birou care a decis excluderea voteaza ce spune Lungu pentru ca este un clan(fini, frati, salariati de la fosta firma a primarului).Este dureros ceea ce traim aici.Muzgoci este un om politic incomod, dar are dreptul la opinie. Nu stiu ce pericol reprezenta intr-un birou aflat la mana primarului. Dar se pare ca la Nehoiu trebuie sa fie unanimitate fortata si in gandire!!!
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU