Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4587 > Politica Locala Nr. 4587 de luni, 18 noiembrie 2013  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Încet, dar sigur!


Partidul Mișcarea Populară transferă pedeliști pe bandă rulantă

Ultimul plecat este consilierul județean George Vlad, care devine vicepreședinte P.M.P.

articol de: Doru GHEORGHIADE
Partidul Mișcarea Polulară atrage încet, dar sigur, zeci de pedeliști. Ultimii plecați din organizația condusă de Cezar Preda sînt majoritatea conducerii pensionarilor, dar și consilierul județean George Vlad. El pierde mandatul de ales județean, dar va primi o funcție în conducerea PMP. La fel și Nicolae Petrache, care a devenit deja președinte al organizației de pensionari a PMP. În interiorul PDL, dar și în mediul politic local, se vorbește, însă, de noi plecări către PMP, deși liderul Cezar Preda a explicat ieri, într-o conferință de presă, că situația nu-i deloc gravă și că plecările "au fost sporadice".

Telefoane și mesaje de convingere

Ultimele informații arată însă că George Vlad a plecat totuși la PMP, unde a înregistrat o adeziune săptămîna trecută. Se pare că ieri demisia din PDL a ajuns prin fax și la sediul democrat-liberalilor, dar după ce conferința de presă a liderului Cezar Preda s-a terminat. De aceea, atît deputatul Preda, cît și Raul Florescu au spus pînă ieri că Vlad n-a plecat din partid. Cum, însă, George Vlad a iscălit o adeziune la PMP, conform Legii partidelor politice, nu mai este nevoie de o demisie din PDL, în final el devenind membru cu drepturi depline al Partidului Mișcarea Populară. Surse politice susțin că deputatul Preda și apropiații săi au încercat să-l convingă pe Vlad să nu plece, prin telefon sau prin viu grai, dar cărțile fuseseră deja făcute.

Petrache, șef la pensionarii P.M.P.

Între timp, Nicolae Petrache, membru din 1995 al PD și apoi al PDL, a ajuns și el cu acte la PMP, și a devenit președinte interimar al pensionarilor pemepiști. Pînă marți, filiala locală a PMP trebuie să transmită la București întreaga structură de conducere a noii organizații, din care nu va lipsi George Vlad, care probabil va deveni vicepreședinte. De asemenea, surse din PDL susțin că în cîteva zile cîțiva membri din organizația de tineret a PDL vor merge la PMP.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Avem un nou guvern! Ce se întîmplă la Buzău

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU