Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4498 > Politica Locala Nr. 4498 de luni, 15 iulie 2013  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Roșioru, interimar la P.P.-D.D.


"Pele" reloaded

Locul a rămas vacant după plecarea senatorului Constantin Popa

articol de: Florin ZAFIU
Silviu Roșioru a revenit pe funcția de președinte interimar al organizației municipale Buzău a P.P.-D.D. Locul a rămas vacant după ce senatorul Constantin Popa a fost demis din partid în ședința Biroului Național de Coordonare, pierzînd în acest fel toate funcțiile deținute la vîrful organizației. Pentru Partidul Poporului urmează o perioadă de reașezare, timp în care liderii județeni vor încerca să astupe găurile lăsate de membrii cu funcții demiși sau demisionari. După încheierea alegerilor, organizația de la Buzău a pierdut 12 oameni, printre care doi cu funcții înalte, un deputat și un senator. PP-DD, filiala municipală Buzău, se vrea primenită. După demiterile sonore din partid, care au debutat cu Andrei Barac, Ninel Brebeanu, precedate de deputatul Gheorghe Coman, și senatorul Constantin Popa a rămas fără o funcție. Liderul organizației municipale a fost dat afară din pricina comportamentului violent de care a dat dovadă față de membrii conducerii centrale în timpul unei ședințe a Biroului Național de Coordonare. "Am înțeles că dl. Popa a avut o atitudine oarecum, nu sfidătoare, puțin mai războinică. Nu ar fi sărit la bătaie, acum nu știu să vă spun, vă poate confirma sau infirma... Ne pare rău, mie personal, că nu avem parlamentari la masă, dar sperăm să putem face această restructurare și să ajungem la nivelul de anul trecut", a afirmat Lari Țoni, vicepreședinte PP-DD Buzău. 

Se anunță reorganizări

Vineri, vicepreședintele organizației județene a declarat că postul va fi ocupat interimar de către Silviu Roșioru, cel care se va ocupa printre altele și de reorganizarea filialei municipale. "Acum dînsul plecînd, locul a rămas vacant și de reorganizare ei se vor ocupa, cei patru consilieri locali în frunte cu Silviu Roșioru, Bogdan Hudițoiu, domnul Oprea și domnul Marian.  Cred că în prima perioadă interimatul va fi preluat de domnul Silviu Roșioru, care a mai avut această funcție", a declarat Lari Țoni, vicepreședinte PP-DD Buzău. 

Rezultate la alegeri

În urma alegerilor, filiala PP-DD Buzău s-a ales cu 54 de funcții, dintre care patru de consilieri județeni, patru de consilieri municipali și diferența constînd în consilieri locali. Totodată partidul a dat județului un deputat în persoana actualului președinte al Partidului Conservator Buzău, Gheorge Coman, și proaspăt independentul Gheorghe Coman.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Avem un nou guvern! Ce se întîmplă la Buzău

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU