Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4496 > Politica Locala Nr. 4496 de joi, 11 iulie 2013  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Lobby-ul politicienilor locali, important pentru dezvoltarea județului


Consilierul primului ministru ne sfătuiește să ne bazăm pe Eugen Teodorovici

Corneliu Vișoianu îi sfătuiește pe oamenii de afaceri să se adreseze senatorului buzoian și celorlalți politicieni locali

articol de: Adrian CONSTANTIN
Politicienii locali sînt cei care pot să schimbe viața economică a județului, unul dintre oamenii de la care mediul de afaceri și autoritățile locale așteaptă mult sprijin fiind Eugen Teodorovici, ministrul Fondurilor Europene. O confirmare în plus a acestui lucru vine din partea lui Corneliu Vișoianu, consilier al primului ministru, care a participat ieri la dezbaterile organizate de Uniunea Generală a Industriașilor din România (U.G.I.R.) și Curierul Național. La  acțiunea desfășurată la Consiliul Județean, au participat atît reprezentanți ai autorităților locale, cît și oameni de afaceri din Buzău și profesioniști în management și contabilitate. Cu această ocazie, oficialul bucureștean i-a sfătuit pe participanți să se adreseze cu încredere senatorului Eugen Teodorovici, important membru al Guvernului, care are intenții bune și planuri concrete pentru a sprijini județul în care a candidat.

Notele de zece de la Bac, motiv de optimism

Totodată, consilierul premierului Ponta  a explicat că în cursa pentru dezvoltare, resursele umane vor fi foarte importante în distribuția fondurilor în viitor, pe fondul regionalizării. Astfel, consilierul primului ministru nu s-a ferit să spună că în această competiție a atragerii de bani europeni concurența este războiul oamenilor bine pregătiți, iar după rezultatele din acest an de la examenul de Bacalaureat, buzoienii ar trebui să se considere avantajați: "Este o problemă de oameni. Asta este o zonă care are realmente mult potențial și dezavantajați, ca și județe, vor fi acele județe mari sau mici care au avut mai puține note de zece la Bac", ne-a declarat Corneliu Vișoianu, consilier al primului ministru.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Avem un nou guvern! Ce se întîmplă la Buzău

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU