Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4449 > Politica Locala Nr. 4449 de joi, 25 aprilie 2013  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Iarmaroc politic


Familia Tudor și poporul

articol de: Doru GHEORGHIADE
Încet, încet, iese la iveală formarea unui grup de interese politico-economice, care acaparează întreaga țară. Ieri, soțul senatoarei PNL de Buzău, Doina Anca Tudor, a devenit membru al Agenției de Supraveghere Financiară. Daniel Tudor a fost votat pentru această funcție chiar de către soția sa, membră a Comisiei Economice a Senatului. De altfel, Doina Tudor a votat și susținut un amendament care anula conflictul de interese dintre calitatea de membru al ASF și al Parlamentului României, în sensul că soțul nu putea ocupa o funcție în ASF dacă soția era parlamentar. Iar ăsta-i abia începutul, căci, de pildă, declarațiile de avere ale soților Tudor, citite rapid, produc colosale dureri de cap.  Ei fiind votați de popor ca să lucreze pentru popor.

 

COMENTARII

Traiasca Coruptia:
Cate vorbe goale de la Doina Anca Tudor , banul public este motorul si nu buzoianul de rand !
Ce cauta un penal ca Popoviciu in sediul CSA la penalul de Daniel George Tudor sub atenta supraveghere a marelul supraveghetor ASF ??? Vai de poporul roman !

http://www.ziarulring.ro/stiri/eveniment/211390/Proaspat-uns-la-ASF-Dan-Radu-Rusanu-audienta-nocturna-cu-miliardarul-penal-Puiu-Popoviciu

HOTII, HOTII, HOTII !

Citat noul şef al CSA: “Nu putem publica salariile noastre, nu ne lasă UE. ” Tudor – un mincinos, un corupt , un bishnitar !

Bravo Ponta ! Tudore , sa vezi ce ne face UE ca ti -am publicat salariul de 43.000 Euro si prima de Craciun de 60.000 Euro… Cat mai vreti sa furati din Romania ???

Pentru libidinosi din acestia muncim noi! cat de nesimtit poate fi acest personaj(capusa), dar ce mama masii face see you atatia bani? ii duce in mormant sa ii ajunga in iad? auzi, salar la o institutie de stat de 40000 de euro si prima de sarbatori in decembrie de 60000 de euro! cica nevasta-sa este senator, si-a putut cumpara tronul see you averea acestui nenorocit, poate sta linistit acum si sa fure ca doar are imunitate acum! pai nenorociti din acestia se cred civilizati, traiesc bine pe munca saracilor care le sunt la picioare si se uita see you scarba la ei! auzi la dl.Ponta, a ramas saracul mirat cand a auzit asemenea salar, DAR PRIM-MINISTRU carei tari esti d-le Ponta de nu stii de…
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Precampania pentru prezidențiale a ajuns, la Buzău, în faza "măscăritul bannerelor"

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU