Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4417 > Politica Locala Nr. 4417 de marti, 12 martie 2013  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

S-au dus liniștea și confortul politicienilor locali?


Ultima venire a Elenei Udrea la Buzău a aruncat în aer politica locală

Toate relațiile intra și interpartinice s-au tulburat grav după declarațiile fostului ministru al Turismului de săptămîna trecută

articol de: Doru GHEORGHIADE
Descinderea Elenei Udrea la Buzău, aflată în campanie electorală internă pentru alegerile de la vîrful P.D.L.,  a produs mult mai multă vîlvă decît era de așteptat. După declarațiile tranșante făcute atît împotriva liderilor de la Putere, cît și a celor din propriul partid, fostul ministru al Dezvoltării și Turismului a pus în gardă întreaga lume politică locală, aflată pînă acum într-o perfectă stare de letargie. 

"Mă gîndesc dacă nu cumva să vin să candidez peste 4 ani"

Udrea a luat la rînd pe toată lumea, însă declarația care a făcut rapid înconjurul județului s-a referit la o posibilă implicare serioasă în politica de la Buzău, orașul ei de baștină. Fostul ministru al Dezvoltării și Turismului a declarat la un moment dat că "trebuie găsit încă de pe acum un om politic care să se bată cu Boșodeală. E păcat să fi avut doi miniștri în Cabinet la un moment dat și orașul să arate așa. Aceasta este ținta noastră, a PDL, să cîștigăm conducerea locală și dacă nu apucăm încă de pe acum, vom cîștiga. Eu mă gîndesc dacă să vin să candidez peste 4 ani, că nu e normal ca acest oraș să rămînă așa, e mare păcat". După cum se vede, mai în glumă, mai în serios, Udrea a lovit atît în Boșcodeală, cît și în Preda. Fapt care a deranjat rău la Palatul Comunal, de unde primarul Boșcodeală a avut o reacție neașteptat de dură vizavi de criticile prin care Udrea spunea că bani pentru administrațiile locale au fost, iar la Buzău "am tras de acest primar să facă lucrări de reabilitare termică și nu a fost în stare să facă nimic".

O reacție neașteptat de dură

Anunțul făcut de Udrea, plus criticile la scenă deschisă l-au luat prin surprindere pe Boșcodeală, care a replicat neașteptat de dur pentru un om care conduce cel mai puternic partid de la Buzău și a cîștigat lejer alegerile locale. El a replicat că "nu este nimic adevărat, de altfel se vede că doamna Udrea este doar un personaj blond care nu știe decît să mintă. Am avut proiecte destul de mari și nu ne-au aprobat decît două blocuri pentru reabilitare termică".

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU