Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4376 > Politica Locala Nr. 4376 de luni, 14 ianuarie 2013  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Nuntă mare la social-democrați


Primul eveniment monden al anului s-a produs în curtea P.S.D.

La eveniment a participat, printre alții, și președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea

articol de: Doru GHEORGHIADE
Sfîrșitul de săptămînă a adus cu sine primul eveniment mondeno-politic din noul an. Sîmbătă, la restaurantul hotelului Pietroasa, a avut loc nunta șefului de la "Piețe", Cornel Diaconiță, cu cîntăreața Mădălina Manolache. La eveniment au participat circa 250 de persoane, dintre care cele mai multe sînt pesediști de la toate nivelurile partidului. Între ei s-a aflat și președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, invitat al nașului. Poza de grup a petrecerii ne arată și stadiul în care se află relațiile interpersonale ale mai-marilor social-democrați, dar și legăturile cu lumea politică din afara PSD.

Zgonea, invitatul nașului Dobrică

Valeriu Zgonea, președintele PSD al Camerei Deputaților, a fost invitatul nașului Dumitru Dobrică, consilier județean social-democrat. PSD, partid al cărui membru este și ginerica, a fost reprezentat la cele mai înalte niveluri de președintele organizației județene, primarul Constantin Boșcodeală, viceprimarul Sebastian Radu, deputatul Marcel Ciolacu, vicepreședintele Consiliului Județean, Emanoil Neagu, dar și de oameni de afaceri precum Gheorghe Doloiu, Romeo Vollert, Gheorghe Chiru ori manageri de societăți comerciale sau directori de instituții deconcentrate. Familiile lui Victor Mocanu, Cecilia Manolescu sau Ioan D. Popescu au format și ele un grup care a participat la evenimentul de sîmbătă.

"Tineretul" și primarii, în primele rînduri

Cea mai mare parte a primarilor PSD au fost și ei prezenți la nuntă, la fel membri ai organizației de tineret, în frunte cu Romeo Lungu, șeful ei, și consilierul Dănuț Păle. N-au fost prezenți PDL-iști, nici de la PNL, în afara familiei Olariu și Alexandrescu de la Rîmnic, n-a participat nimeni. Atmosfera a fost întreținută de o formație din Mangalia, iar petrecerea a ținut pînă la orele dimineții. Darul s-a depus clasic, la plicul găsit de fiecare invitat la masă.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Avem un nou guvern! Ce se întîmplă la Buzău

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU