Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4364 > Politica Locala Nr. 4364 de marti, 18 decembrie 2012  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Se mișcă organizația?


Momente revoluționare la P.D.L.

Un grup de inițiativă a convocat o ședință a Biroului Permanent Județean

articol de: Doru GHEORGHIADE
   Momente revoluționare la P.D.L.
 
Grupul vrea instalarea unui președinte interimar din Buzău și respingerea lui Ioan Nastea, omul lui Cezar Preda

Cezar Preda a lăsat oamenilor săi o listă cu decapitări. Printre cei nominalizați se află primarii care nu l-au susținut în campanie și liderul organizației municipale Buzău


Apele din organizația județeană a P.D.L. devin din ce în ce mai  învolburate. Un grup de inițiativă a semnat ieri o convocare pentru miercuri, la ora 16.00, a unei ședințe a Biroului Permanent Județean, în cadrul căreia să se voteze președintele filialei. Momentul este important, pentru că pentru funcția respectivă se bate și demisionarul Cezar Preda, cel care vrea să-și planteze un om la conducere și să-l folosească drept marionetă.

Preda ar vrea un post de șef de organizație de sector la București

În acest moment, există informația că deputatul Cezar Preda încearcă să temporizeze și ar viza o funcție de conducere într-o organizație pedelistă de sector din București și, în același timp, să controleze, printr-un interpus sau mai mulți, PDL Buzău. Controlul asupra organizației buzoiene ar însemna și influență în consiliile locale și comunale, unde interesele sale proprii de afaceri sînt la vedere. Așadar, Preda ar prefera să aibă la  Buzău fie pe șeful pensionarilor, pedelistul Ioan Nastea, căruia i-a promis o candidatură la europarlamentare, fie o altă persoană de încredere.

Ședința B.P.J., convocată cu cel puțin o treime dintre membri

Ieri, mai mulți membri BPJ au semnat o convocare a Biroului pentru miercuri, la ora 16.00. Atunci se va decide cine va fi președinte interimar, însă lucrurile sînt destul de complicate. Surse din partid susțin că Preda i-ar fi lăsat lui Nastea o listă cu decapitări, între care la loc de frunte se află președintele organizației municipale Buzău, Adrian Burducea,  primarul din Mărăcineni, Constantin Dumitru, alți primari și consilieri pedeliști și considerați trădători. Se anunță, așadar, o luptă aprigă, demnă de urmărit îndeaproape.

 

COMENTARII

cristian:
Lista cu semnături
Domnule Gheorghiade,

vă rog să încetați să mai scrieți niște bălării pe care le primiți pe bani de la oameni fără colonă. Aceasta dacă dv. vă considerați jurnalist. În caz contrar veți fi așa cum vă vedem, o râmă!
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU