Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4358 > Politica Locala Nr. 4358 de luni, 10 decembrie 2012  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Șansa vă arată


Cum au votat politicienii

Iată și declarațiile lor, imediat după vot

articol de: Doru GHEORGHIADE
Votul la Buzău, în tot județul, s-a desfășurat fără mari probleme, într-o atmosferă de liniște. Cele cîteva incidente înregistrate au fost de natură să nu influențeze rezultatele. Iată și ce au spus candidații, la ieșirea de la urne:

Doina Tudor, candidat U.S.L. pentru Senat, Colegiul nr. 2

"În primul rînd am votat cu gîndul la oameni, la toți românii și în mod special la cetățenii din Colegiul 2 Senat, pe care sper că voi putea să-i reprezint începînd cu săptămîna viitoare în Senatul României. Am avut o legătură deosebită cu toți oamenii de aici, pentru că mi-am făcut campania cu ei, în mijlocul lor, și am reușit să le cunosc și problemele și necazurile și bucuriile, și sper să reușesc să îi reprezint și să îi susțin în următorii 4 ani în Senatul României. Eu cred că românii, în general, nu numai locuitorii județului Buzău, vor vota  cu responsabilitate, gîndindu-se în primul rînd la viitorul copiilor și nepoților, și pentru că am constatat și chiar a fost o surpriză foarte plăcută pentru mine că au o maturitate politică incredibilă. Deja știu că avem nevoie de un Parlament solid, ca acest Guvern să-și poată duce la îndeplinire toate datoriile vizavi de ei în cei patru ani care urmează."

George Scutaru, candidat U.S.L. pentru Camera Deputaților, Colegiul nr. 1

"Am votat pentru o Românie puternică, un Buzău puternic și pentru un Guvern puternic. Doresc să avem o majoritate parlamentară solidă, îmi doresc ca următorii 4 ani să fie plini de liniște, fără tensiuni, România are nevoie de stabilitate și de continuitate pentru proiectele începute acum 7 luni. Sînt convins că a venit vremea ca pentru oamenii de pe Valea Buzăului, pe care și eu și colega mea, doamna Doina Tudor, îi vom reprezenta în Parlament, să vină vremea ca un Guvern să-și îndrepte din nou ochii spre problemele lor, timp de 3 ani jumătate s-au închis spitale pe Valea Buzăului, s-au pierdut locuri de muncă, nu s-au făcut investiții în Buzău și pe Valea Buzăului, să se creeze locuri de muncă, să aducă prosperitate buzoienilor și românilor. Sînt foarte optimist. Pe Valea Buzăului și în tot județul Buzău, alianța noastră va avea o victorie zdrobitoare."

Marcel Ciolacu, candidat U.S.L. pentru Camera Deputaților, Colegiul nr. 7

"În primul rînd aș dori să mulțumesc buzoienilor că au ieșit pe o asemenea vreme la vot, se pare că buzoienii vor să-și decidă singuri destinul și mi se pare cel mai corect așa. Am votat astăzi pentru o echipă puternică, de fapt o continuare a votului de la locale, împreună cu Eugen Teodorovici și d-l Nicolicea vom face o echipă puternică în Parlamentul României. Buzoienii trebuie să știe că sînt multe probleme care nu pot fi rezolvate decît de la București și ca aceste probleme să aibă o rezolvare, trebuie să fie reprezentați de o echipă puternică, care știe foarte bine ce are de făcut și să fie dedicată crezului și promisiunilor făcute în campania electorală, cea mai importantă promisiune a noastră a fost să fim o echipă."

Cezar Preda, candidat A.R.D. pentru Camera Deputaților, Colegiul nr. 7

"Am votat pentru ceea ce cred că e bine pentru România, am votat pentru continuarea unei reforme bazată pe adevăr și nu pe minciună. Am votat pentru că românii trebuie să fie solidari și la greu, și trebuie să li se spună că e greu, ca împreună să depășim. Am votat împotriva minciunii și împotriva copiatului. Am votat pentru oameni responsabili."

Eugen TEODOROVICI, candidat U.S.L., Colegiul Uninominal nr. 1, Senat

"Am ținut să fiu alături de colegul meu, d-l Marcel Ciolacu, pentru că sîntem o echipă și mai ales vom fi o echipă după data de 9, după votul de astăzi, mulțumim buzoienilor pentru faptul că au avut încredere și sper să aibă încredere în noi pe mai departe, chiar dacă afară plouă, înseamnă că e belșug."

Eugen Nicolicea, candidat U.S.L., Colegiul nr. 6, Camera Deputaților

"Evident că am votat pentru binele poporului român și binele buzoienilor, ocazie cu care mulțumesc celor care se prezintă la vot pe această vreme, care nu este chiar favorabilă. Mulțumesc echipei de campanie condusă de dl. primar Boșcodeală și colegilor mei cu care fac echipă, Teodorovici și Ciolacu. Sînt optimist. Vremea nu ne ajută, dar arată că buzoienii, prezentîndu-se la vot, dau dovadă de spirit civic și de patriotism."

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU