Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4340 > Politica Locala Nr. 4340 de miercuri, 14 noiembrie 2012  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Candidații A.R.D. vor să cîștige bătălia de la munte


Beganu-Coman, o echipă tare pentru Valea Buzăului

Fostul prefect și omul de afaceri din Cislău sînt deciși să lupte total pentru cîștigarea alegerilor

articol de: Doru GHEORGHIADE
Candidații A.R.D. care luptă în alegerile din 9 decembrie pentru colegiile de pe Valea Buzăului sînt deciși să facă o figură frumoasă și să cîștige scrutinul. Alianța România Dreaptă a nominalizat pentru zona respectivă un om cu experiență politică, adică pe fostul prefect Paul Beganu, pentru Colegiul de Senat nr. 2, și pe Ion Coman pentru Colegiul nr. 1, pentru Camera Deputaților. Cei doi se înțeleg foarte bine unul cu celălalt, se suplinesc și se completează reciproc.

Fostul prefect, un om respectat pe Vale

Paul Beganu este un om cunoscut de ani buni pe Valea Buzăului. Ca director tehnic al Direcției Silvice, sau ca șef al acesteia ori ca inginer la Ocolul Silvic, Paul Beganu a lucrat mult timp cu oameni din zona pe care astăzi se află Colegiul de Senat nr. 2. În ultima vreme, el a ocupat cea mai înaltă funcție de la Casa Albă. Paul Beganu i-a ajutat serios pe cei care reprezintă autoritățile locale de pe Valea Buzăului. Mulți primari ne-au declarat că au avut multe de învățat despre respectarea legilor și interpretarea lor de la fostul prefect de Buzău. Aceiași reprezentanți ai administrațiilor locale ne-au spus că nominalizarea de către ARD a lui Beganu e o decizie inspirată și va crea probleme USL. Altminteri, Paul Beganu este cel mai bun candidat care s-ar fi putut găsi pentru această zonă.

Ion Coman, omul care aduce locuri de muncă

Celălalt membru al echipei ARD pentru Valea Buzăului, Ion Coman, este un investitor serios, care a creat sute de locuri de muncă în zonă. Candidat pentru Colegiul 1 de Deputați, Ion Coman e un politician proaspăt, care se pricepe foarte bine la afaceri. Întors în Vale după ce a încheiat cariera militară, Coman a pornit "de la iarbă" cîteva afaceri și le-a făcut viabile, astfel încît, astăzi, oricine poate vedea ce a realizat înainte de a intra în politică. "Ambiția mea este să reclădesc speranțele oamenilor că se poate trăi omenește și aici la noi", ne-a declarat, recent, Ion Coman.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Avem un nou guvern! Ce se întîmplă la Buzău

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU