Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4298 > Politica Locala Nr. 4298 de luni, 17 septembrie 2012  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Nepoata președintelui Consiliului Județean și-a pus pirostriile


Cununie în stil american și nuntă românească în familia Bîgiu

La eveniment au participat în jur de 600 de persoane

articol de: Doru GHEORGHIADE
 Cununie în stil american și nuntă românească în familia Bîgiu
 
Cristi Bîgiu a fost pe post de socru mic
Evenimentul monden al toamnei s-a petrecut sîmbătă, atunci cînd nepoata preferată a președintelui Consiliului Județean, Cristi Bîgiu, s-a căsătorit. Irina Ioana Bîgiu, fiica fratelui șefului C.J., Bebe Bîgiu, dispărut prematur dintre noi, și-a unit destinele cu partenerul ei, Ștefan Popovici, cu care se cunoaște de ani buni. Așa cum era de așteptat, evenimentul a creat multe discuții în plan județean, întrucît cu un an în urmă o nuntă asemănătoare a făcut înconjurul țării. De aceea, organizatorii au avut grijă ca, de această dată, totul să se încadreze între niște limite care să nu stîrnească bîrfe și scandaluri, avînd în vedere că Bîgiu este un om politic important, un lider P.N.L., iar la nuntă au venit nume mari din politică și administrație. Meniul a fost unul aproape tradițional, iar de ambientul muzical s-a ocupat grupul Medieval. Se poate, dar, spune că organizarea a fost de bun simț.
 
Cununie într-un cadru destul de restrîns

Evenimentul a debutat, cum era și firesc, la Casa Căsătoriilor, acolo unde Irina și Ștefan au spus "Da" în fața ofițerului de stare civilă, în fața unui grup destul de restrîns de rude și prieteni, poate puțin peste 50 de persoane. Imediat după, mirele, Ștefan Popovici, vizibil emoționat, a declarat scurt presei prezente la eveniment că "Ne-am cunoscut în urmă cu zece ani și astăzi (n.r. - sîmbătă) am ales să facem pasul cel mai important din via    a noastră". La fel de emoționat a fost și Cristi Bîgiu, care a spus, printre altele, că este bucuros să se afle lîngă nepoata sa într-o zi atît de specială, cu atît mai mult cu cît evenimentul s-a organizat într-un cadru familial.

Un singur preot

În jurul orelor 19, toată atenția s-a mutat în Parcul Crîng, acolo unde, mai întîi, s-a oficiat taina căsătoriei. Foarte probabil în premieră pentru Buzău, totul a avut loc în aer liber, în fața cortului amenajat în pădure, pe "pista" din spatele Renel. Acolo, mirii și-au jurat credință sub o boltă împletită cu flori de crini albi și stîlpi iluminați cu roz, în fața unei asistențe așezată pe scaun în stil american. Un singur preot a oficiat slujba de cununie, anume Constantin Cățoi, noul director al Direcției de Cultură Buzău. Totul a durat în jur de o oră, pînă la lăsarea întunericului, cînd invitații au intrat în cort.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Avem un nou guvern! Ce se întîmplă la Buzău

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU