Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4289 > Politica Locala Nr. 4289 de marti, 4 septembrie 2012  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

După mai bine de trei săptămîni de suferință,


Starea de sănătate a fostului deputat Petre Partal, staționară

El continuă să se afle în comă la Spitalul Floreasca din Capitală

articol de: Mirela DUMITRU
Fostul deputat P.D. de Buzău și fost lider al organizației județene democrate, Petre Partal, continuă să se afle în comă la Spitalul Floreasca din Capitală. Partal a suferit o comoție cerebrală într-o zi călduroasă în timp ce se afla în parcarea unui magazin din municipiul Buzău. Transportat la Spitalul Județean și apoi la București, Partal se luptă acum pentru viață după aproape 3 săptămîni de suferință. Potrivit unor apropiați ai familiei, fostul lider democrat nu a putut fi operat și se află la Terapie Intensivă. Starea lui de sănătate nu a evoluat nici pozitiv, nici negativ, iar previziunile medicilor sînt rezervate.

Administra o afacere de familie

Retras din politică, Petre Partal a înființat o afacere împreună cu familia în stațiunea Sărata Monteoru, acolo unde administra o cunoscută pensiune turistică. În ziua fatidică se pare că Partal venise la Buzău tocmai pentru a se ocupa de aprovizionarea pensiunii și rezolvarea unor alte probleme administrative. Nu este foarte clar dacă și temperatura de peste 30 de grade Celsius înregistrată în acea zi, sau mai vechile afecțiuni au contribuit la declanșarea atacului cerebral, însă se pare că toate acestea l-au doborît pe Petre Partal, mult mai vulnerabil, mai ales că, din nou, pare-se, a mai avut o criză asemănătoare pe care a depășit-o cu mult noroc.

Prognostic rezervat

Prognosticul medicilor de la Spitalul Floreasca este rezervat, iar pe căi neoficiale s-a aflat că deocamdată se caută soluții medicamentoase, întrucît o intervenție chirurgicală, cel puțin în clipa de față este exclusă, întrucît vasul de sînge care a cedat se află într-o zonă a creierului unde se ajunge extrem de greu. Așadar, Petre Partal se luptă pentru viață, iar întreaga familie se află cu schimbul la căpătîiul său, la fel ca și prietenii apropiați.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Avem un nou guvern! Ce se întîmplă la Buzău

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU