Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4276 > Politica Locala Nr. 4276 de joi, 16 august 2012  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

În vederea cîștigării unui nou mandat de deputat


Cezar Preda a declanșat marea reconciliere

Liderul PD-L-ist a început să-i mîngîie afectuos pe creștet pe foștii colaboratori și primari din Colegiul său uninominal

articol de: Doru GHEORGHIADE
Pentru rezultatele de la ultimele alegeri, probabil, țap ispășitor va fi scos actualul secretar general Liviu Mocanu
Deputatul PD-L, Cezar Preda, a demarat o campanie asiduă pentru recuperarea terenului electoral pierdut. Pentru această operațiune, liderul pedelist a contactat pentru început pe toți colaboratorii care-l pot ajuta în campania electorală pe Colegiul Uninominal pe care și-a adjudecat ultimul mandat. Este vorba despre fostul primar de Vernești, Ioan Opriș, fostul primar de Vadu Pașii, Ion Grama, dar și alte persoane de încredere din partid împreună cu care să atace noul război pentru un nou mandat de deputat.

Mese pentru pensionari

Prima grijă a deputatului Preda, spun surse din anturajul său a fost să-i convoace pe liderii pensionarilor pedeliști cărora le-a oferit o masă și un șpriț de  vară la un local din  apropierea partidului. Acolo, timp de cîteva ore s-a socializat și s-au dezbătut ultimele evenimente politice, iar Cezar Preda a transmis că va cîștiga lejer un nou mandat de deputat sub sigla PD-L. Evident s-a făcut și o analiză sumară  a rezultatelor alegerilor locale și a scrutinului pentru Referendumul pentru demiterea președintelui Traian Băsescu.

Secretarul general la raport

Sursele noastre spun că după o matură chibzuință și o reală analiză internă, cel care e responsabil cu rezultatele de la ultimele alegeri este secretarul-general al organizației județene PD-L, Liviu Mocanu. De fapt, așa a fost și data trecută cînd responsabilul a fost Ion Popescu, azi plecat la PSD. Altminteri, așa după cum a precizat și deputatul Cezar Preda într-o conferință de presă, urmează ca la nivel de organizație se va face o analiză atentă a rezultatelor ultimelor scrutinuri.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Avem un nou guvern! Ce se întîmplă la Buzău

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU