Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4251 > Politica Locala Nr. 4251 de marti, 17 iulie 2012  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Își păstrează forțele pentru alegerile din toamnă


P.P.-D.D. nu se bagă în Războiul Referendumului

E "războiul lor, nu-i al nostru", declară președintele organizației județene Buzău a partidului, Eduard Dumitrașcu

articol de: Doru GHEORGHIADE
P.P.-D.D.-iștii nu intră în campania electorală pentru Referendumul din 29 iulie. Fruntașii partidului spun că războiul dintre USL și PD-L nu-i privește și că din punctul lor de vedere, conflictul dintre cele două părți nu-i interesează, dar ar putea să le aducă avantaje electorale pentru alegerile din toamna viitoare. Altminteri, conducerea organizației județene Buzău a PP-DD este în concediu și privește de la malul mării, cu detașare, confruntările politice din ultimele zile. 

Tura asta nu ne băgăm!

Tactica PP-DD-iștilor în legătură cu confruntarea electorală este foarte simplă: "tura asta nu ne băgăm!" le-a transmis conducerea partidului, membrilor și simpatizanților din teritoriu. Campania electorală înseamnă muncă multă și bani cheltuiți, iar cei din partidul lui Dan Diaconescu nu doresc să lupte într-o înfruntare care nu le aduce nici avantaje, nici dezavantaje. Toate punctele PP-DD vor fi exprimate prin intermediul presei sau a OTV. Nu vor exista mitinguri, adunări populare sau acțiuni din "ușă în ușă". PP-DD-iștii cred că, oricum, PSD, PNL și PD-L sînt o "apă și-un pămînt", așa încît nu-i interesează să se implice nici măcar emoțional în alegerea Referendumului.

Din același trunchi

Consilierul județean Eduard Dumitrașcu, confirmă că PP-DD nu intră de nici o parte în campania  electorală aflată în plină desfășurare. "Toți sînt din același trunchi, nu intrăm în războiul lor. E al lor, nu al nostru, și nu ne implicăm", declară Dumitrașcu. El mai spune că forțele și fondurile vor fi consumate pentru alegerile generale și prezidențiale care vor urma, și nu riscă să dea un prognostic pentru rezultatul Referendumului.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Avem un nou guvern! Ce se întîmplă la Buzău

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU