Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4237 > Politica Locala Nr. 4237 de sambata, 30 iunie 2012  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Rocade și alte mișcări de trupe


Schimbări la vîrf în P.P.-D.D.

Organizația județeană are un nou secretar - executiv, în persoana lui Stelică Belciu, din Gălbinași

articol de: Doru GHEORGHIADE
P.P.-D.D., organizația județeană Buzău, este scena unor mișcări importante. După o ședință maraton care a durat de la prînz pînă către miezul nopții, s-a decis o rocadă la nivelul conducerii executive. Mai precis, secretarul- executiv Victor Panău a devenit vicepreședinte al organizației județului PP-DD, iar locul său a fost luat de Stelică Belciu din Gălbinași. Astfel, s-a reușit trecerea într-un plan secund al lui Panău, un cetățean cu un trecut penal tulbure și optimizarea activității filialei, după cum susține președintele executiv, Eduard Dumitrașcu. Ședința a fost destul de tensionată cu intervenții de ordin juridic ale avocatului Ionel Olteanu. Pînă una alta, însă, PP-DD a reușit să prindă o funcție de viceprimar la Pogoanele.

6 puncte pe ordinea de zi
Deși nu anunța a fi prea tensionată, ședința Biroului Permanent Județean a PP-DD Buzău a fost lungă și punctată cu multe momente tensionate. După mai bine de 6 ore de discuții, BPJ a decis schimbarea secretarului general al organizației cu un cetățean din Gălbinași, Stelică Belciu. Surse din partid susțin că măsura a fost impusă de președintele Eduard Dumitrașcu care a dorit să rezolve o problemă de imagine a partidului în vederea maximizării șanselor PP-DD la alegerile generale de la sfîrșitul anului în curs. Aceleași surse ne-au relatat că avocatul Ionel Olteanu a intervenit de mai multe ori, atenționînd asupra modului în care se produc schimbările și se iau deciziile în BPJ.

Dumitrașcu: "Mai sînt unii nemulțumiți"
Președintele PP-DD Buzău, consilierul județean Eduard Dumitrașcu, spunea în legătură cu ședința de joi că nu s-a întîmplat nimic deosebit: "Domnul Panău a fost ales vicepreședinte. A fost o rocadă între Panău și Stelică Belciu pentru optimizarea activităților organizației județene. Legat de așa-zisul scandal de la Pogoanele nu e nimic adevărat din ce s-a zvonit. O să mai auziți de astfel de lucruri, mai sînt unii nemulțumiți".

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Moțiunea a trecut, a început nebunia

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU