Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4156 > Politica Locala Nr. 4156 de vineri, 23 martie 2012  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

S-a intrat în linie dreaptă


Bșcodeală își reafirmă susținerea pentru Mocanu

Președintele C.J. s-a autosuspendat din P.S.D.

articol de: Vali MARINESCU
Ca să poată candida independent la președinția Consiliului Județean, Victor Mocanu s-a autosuspendat din PSD, a spus ieri liderul organizației județene a partidului, Constantin Boșcodeală. Toate formalitățile au fost îndeplinite miercuri, imediat după ce Victor Mocanu a anunțat public că va renunța la apartenența sa politică pentru a intra în lupta electorală.  "Domnul Mocanu s-a autosuspendat din partid. Este o procedură exactă din statutul partidului nostru", a lămurit ieri președintele PSD Bu­zău, Constantin Boșcodeală. La o zi după ce președintele Consiliului Județean s-a autosuspendat din PSD, liderul social-democraților buzoieni, Constantin Boșcodeală, și-a reafirmat sprijinul pe care Victor Mocanu îl va primi pentru candidatura sa independentă, întocmai cum s-a stabilit la finele săptămînii trecute în Consiliul Județean al PSD. Atunci, primarii și șefii de organizații din județ și-au pus la dispoziție sprijinul pentru actualul președinte al Consiliului, în condițiile în care la Centru, USL a decis să impună un candidat liberal, pentru această funcție.
Președintele PSD Bu­zău a lămurit și cum vor sta lucrurile în Uniunea Social Liberală. Social-democrații nu-i vor ataca pe liberali, dar nici nu le vor susține candidatul care a venit pe un loc furat, după cum susțin cei din PSD Buzău. Lucrurile se rezumă cam așa. "Nu va fi nici un fel de agresiune între candidații noștri și candidații PNL pentru că e o chestiune foarte clară. Partenerii de alianță nu se atacă. Asta nu înseamnă că nu se bate fiecare să-și cîștige locul", a adăugat Boșcodeală.

Paritatea, subiect de alt scandal
În ceea ce privește listele de candidați pentru Consiliul Local sau cel Județean, șeful PSD crede că liberalii, în frunte cu liderul PNL Buzău, George Scutaru, nu vor fi dispuși să le semneze, raportate fiind la paritate. Social-democrații nu le pot ierta partenerilor de alianță liberali că le-au luat locul de la Consiliul Județean, un loc care revenea prin protocol PSD. Este un furt, consideră reprezentanții PSD,la fel ca și președintele Consiliului Județean, autosuspendat din această formațiune. Victor Mocanu, de acum candidat independent, a explicat că va primi orice sprijin  în alegerile din acest an, nu numai cel venit de la PSD. Chiar și președintele PSD Buzău a vorbit ieri de sprijin inclusiv de la PNL sau PD-L.

 

COMENTARII

Anton Corneliu:
INDEPENDENT
Independentii din Stalpu sprijina un independent la C.J.Buzau.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Avem un nou guvern! Ce se întîmplă la Buzău

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU