Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4124 > Politica Locala Nr. 4124 de miercuri, 15 februarie 2012  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Punct de vedere


Antonescu și fundul lui Ponta

articol de: Doru GHEORGHIADE
Lumea lui Gaiță era o emisiune cu mare priză la publicul anilor 1990. Creatorii emisiunii au început la Tele 7 ABC și-au continuat ani buni la alte posturi. Mulți s-au întrebat care a fost secretul producției, pentru că încet, încet, să afle toți că, de fapt, nu-i nici un secret. Or, dacă vă place mai mult, marele mister, este poporul român. Spun asta, pentru că, probabil, telespectatorii își aduc aminte, Gaiță nu ducea lipsă de mușterii prostănaci pe care să-i întrebe toate prostiile și să primească cele mai hazlii răspunsuri. După cîțiva ani, într-un interviu pentru nu mai știu care revistă, Gaiță, creierul producției, spunea că nu-și aduce aminte de prea multe cazuri în care oamenii care n-au înțeles filmul întrebării să spună simplu "domnule, la asta eu nu mă pricep deloc!". Tot Gaiță spunea că românului îi place să-și închipuie că el este cel mai deștept de pe lume, și că se pricepe la toate. Iar grație acestor calități are dreptul să comenteze orice. Practic, majoritatea românilor,  nu au simțul penibilului. Și dacă nu îl au, se lansează în  nesfîrșite ditirambe, care în cazul emisiunii lui Gaiță, făceau sarea și piperul. Nu se lasă pînă nu comentează tot ce le cer unii sau alții. Bunăoară, Crin Antonescu a stat 10 minute la emisiunea lui Capatos, să comenteze politic filmulețul cu Boc în fundul gol într-un vestiar al sălii de sport în care merge aproape zilnic. Vedeți, stimați cititori, ce-l preocupă pe cel ce se vrea președinte al României? Fundul lui Boc. Nu-i ajunge cît l-a mușcat.
P.S. Nu vă gîndiți că dacă i-ar fi adus un avantaj electoral, Crin nu l-ar fi pupat în fund pe Boc, la cîtă experiență are...

 

COMENTARII

lazar:
C.Antenescu
S-a descalificat definitiv si nu mai poate spera sa fie ales presedinte al RO.Liberalii,care liberali?,hai d-le sa fim seriosi,astia manipulati de antenele lui Voiculescu?
viespea buzoiana:
Din lumea lui gaita:tampiti cu pixul in mana!
mai Gheorghiade ,acest articol al tau,face parte in mod cert din ciclul "tampiti cu pixul in mana".Care se cred ziaristi.Tu esti exemplul perfect de "ditirambist",caruia ii place sa scrie si sa spuna vrute si nevrute,si in general ceea ce ii dicteaza stapanii.Si ,in mod sigur ,tu esti unul dintre cei care ai pupat si pupi zilnic atat curu lui Boc,cat si pe al "licuriciului de la Cotroceni".Tu esti exemplul perfect pentru lumea lui gaita.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Avem un nou guvern! Ce se întîmplă la Buzău

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU