Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4106 > Politica Locala Nr. 4106 de miercuri, 25 ianuarie 2012  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Zvonul zilei


Fostul milițian se dă mare șmecher

articol de: Doru GHEORGHIADE
Marele șef de la Trans Bus S.A. zice că îl doare la bască de toți. "Cît e Boșcodeală-n floare nici în ... nu mă doare..." spune în momentele sale de lipsă de luciditate manifestată în timpul programului, dar mai ales în afara lui. Dar la ce să ne așteptăm de la un milițian dat afară din poliție în șuturi și palme. Cîtă vreme a mîncat banii statului, tovarășul Jercan s-a ocupat fără jenă de afaceri, fiind în mod evident în conflict de interese. Acum suge din bani publici zeci de milioane de lei lunar, în timp ce autobuzele Trans Bus se urcă pe trotuare. Poate mai au dreptate și ăia din Piața Universității. Cu astfel de elemente nu se mai poate.

 

COMENTARII

alina:
Domnule Gheorghiade aveti ceva peronal cu dl Jercan?
Domnule Gheorghiade va intreb...aceste informatii ce fac referire la domnul Jercan si in ceea ce priveste concedierea in mod abuziva a unor angajati din cate surse le aveti?Din cate stiu eu un ziarist,asa cum dumneavoastra si subalternii dumneavoastra pretindeti ca sunteti trebuie sa aveti informatii din cel putin 2 surse,insa eu cred ca dumneavoastra ascultati o singura sursa.Ceea ce nu cred ca stiti dumneavoastra este ca de cand a venit domnul Jercan societatea chiar functioneaza asa cum trebuie,altfel de mult ar fi fost privatizata,iar angajatii erau someri.Iar referitor la autobuzul "urcat"pe trotuar s-a facut cu ajutorul unui echipaj de la rutiera.Asadar va spun ca cei despre care spuneti ca au fost dati afara abuziv erau cei care faceau greve si degeaba nu au fost concediati.Mai informati-va domnule Ghoerghiade ca tot pretindeti ca sunteti ZIARIST!
diana:
fostul militian
ascultati umai parerea celor care au fost dati afara petru ca furau motorina si nu faceau cursele .jrcan afacut ordine aveti ceva prsoal sau politic cu el
diana:
fostul militian
numai aplecati urechea la hoti de motorina care numai pot fura datorita lui jercan
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Avem un nou guvern! Ce se întîmplă la Buzău

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU