Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4074 > Politica Locala Nr. 4074 de luni, 12 decembrie 2011  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Nici dacă ești deputat nu ți se curăță apa după ce faci reclamație


Democrat-liberalului Cezar Preda i-a "cășunat" iar pe Compania de Apă

Măcar i-a trimis cei mai buni specialiști pe care îi are și care au apucat să spargă și asfaltul, ca să verifice conductele

articol de: Vali MARINESCU
Este experiența personală a deputatului P.D.-L., Cezar Preda, care s-a săturat de apa murdară de la robinet, așa că l-a sunat personal pe directorul Companiei de Apă. Mare lucru nu a rezolvat, dar măcar a adus subiectul în conferința de presă de vineri. Miercuri dimineață, parlamentarul de Buzău s-a trezit cu apa neagră la robinet. Dacă tot n-a reușit să se spele pe ochi cu apa de la chiuvetă, s-a confesat directorului Companiei de Apă. Rezultatul: "A trimis cei mai buni ingineri, i-am dus în casă, am desfăcut sitele de la robineți pline de nisip și rugină... Stăteau și se uitau la mine... Au spus: cred că e o problemă!... da, e o problemă. Dar unde-o fi problema? Da, unde-o fi problema, zic, că la mine e polipropilenă peste tot pînă-n stradă", s-a confesat vineri deputatul P.D.-L., Cezar Preda, în cadrul unei conferințe de presă.

O lucrare prost executată a creat problemele lui Preda
Ceva-ceva tot a obținut, deputatul P.D.-L. Muncitorii de la Compania de Apă s-au apucat să spargă asfaltul ca să ajungă la conducte și să identifice problema. "Dacă la mine s-a întîmplat chestia asta, care mai am gură să spun... Mă întîlnesc cu voi și fac scandal. Sînt deputat și lumea spune - ăsta-i deputat, măcar ăsta să nu facă scandal, dar ceilalți oameni din Buzău...", a continuat Preda. Conducerea Companiei de Apă spune însă că a reușit să pună la punct un sistem prin care avariile sînt depistate din timp, iar apa murdară să nu mai ajungă la robinet. Pe de altă parte, apa din Buzău are un conținut ridicat de fier. Periodic, acest fier se depune pe conducte și este necesară spălarea lor. Iar conducerea Companiei de Apă cunoaște foarte bine aceste probleme. Cît privește apa de care s-a plîns deputatul P.D.L., Cezar Preda, în acest caz, cauza a fost o lucrare prost executată de o firmă, potrivit directorului Companiei de Apă, Ionel Tescaru.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Precampania pentru prezidențiale a ajuns, la Buzău, în faza "măscăritul bannerelor"

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU