Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4067 > Politica Locala Nr. 4067 de sambata, 3 decembrie 2011  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Criză să fie, dar s-o știm și noi


Deputatul Cezar Preda critică măririle de salarii de la R.A.M.

A declarat că va sesiza premierul și șefii M.A.I.

articol de: Florin ZAFIU
Deputatul Cezar Preda critică măririle de salarii de la R.A.M.
 
Deputatul Cezar Preda a acuzat șefii Regiei Autonome Municipale de sfidare pentru că, în plină sărăcie, și-au mărit salariile peste limita bunului simț. Din această cauză, atît primul-ministru, cît și ministrul Administrației și Internelor vor fi sesizați. Totodată, democrat - liberalul a promis că va informa și prefectul pentru a ataca hotărîrea Consiliului Local Municipal prin care salariile celor din Regie au fost crescute.

Creștere cu 6,2%
În luna noiembrie angajații Regiei Autonome Municipale Buzău au primit salarii mărite cu 6,2 la sută în baza unei hotărîri a Consiliului Municipal. Conducerea societății, al cărui acționar unic este Primăria Buzău, a considerat necesar că în prag de sărbători nu ar fi rău o creștere salarială deși sărăcia se regăsește prin toate buzunarele și datoriile societății încă nu au fost plătite furnizorilor. Nici gigacaloria nu a scăzut și clienții RAM sînt din ce în ce mai puțini. Deputatul democrat liberal Cezar Preda a catalogat gestul șefilor Regiei drept o sfidare la adresa clienților și a buzoienilor în general și drept consecință va informa toate forurile, de la prefect, ministrul Administrației și Internelor pînă la primul ministru Emil Boc.

Prefectul s-a autosesizat
Nu sînt motive pentru creșterea salarială, a explicat Preda, întrucît compania are datorii către furnizori de 10 miliarde de lei vechi și personalul nu a fost restructurat deși numărul clienților a scăzut de la 35.000 la 14.000. Prefectul Paul Beganu a subliniat la rîndul său că s-a autosesizat în urmă cu aproape o săptămînă și deocamdată va cere conducerii R.A.M. o notă justificativă. În cazul în care motivarea nu va fi pe măsura creșterii salariale atunci hotărîrea CLM va fi atacată în contencios administrativ.

 

COMENTARII

teo:
salarii marite la ram
Domnul Preda sa faca ce a zis si sa anunte guvernul de marsaviile primariei in frunte cu boscodeala ,oamenii nu mai au cu ce sa-si plateasca intretinerea si consilul local cu boscodeala maresc salariile la regie de ce nu ne fura pe rupte la facturi mai trebuie sa mai platim si maririle de salarii nu cumva sa incalcat legile tarii pe timp de criza stiu ca sa sistat ori ce majorare de salarii la stat sa nu ne lasati prada usl istilor si faceti toate demersurile sa dispara bosco cu gasca de hoti din fruntea primariei buzau.
MARIO:
AROGANTA
,,,BA,,NU,,NE,,SUPARA,,CA-TI,, TAIEM,,,,,,,CALDURA.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU