Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 4015 > Politica Locala Nr. 4015 de luni, 3 octombrie 2011  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Meciul din P.S.D. continuă prin declarații aruncate de la distanță


Boșcodeală și Mocanu atacă, Ponta răspunde

Ponta la Focșani: "Decizia este cea luată la 1 septembrie și U.S.L. merge unită la Buzău"

 Boșcodeală și Mocanu atacă, Ponta răspunde
 
Lupta pentru candidatura U.S.L. la președinția Consiliului Județean continuă prin declarațiile cu tîlc aruncate de la distanță.   
Ultimul episod s-a petrecut către sfîrșitul săptămînii trecute atunci cînd Victor Ponta, președintele PSD, a răspuns prompt declarațiilor făcute la Buzău de fruntașii pesediști locali. Liderul central al PSD a reiterat ideea că PNL, prin Cristi Bîgiu este candidatul USL Buzău pentru șefia CJ, după ce Boșcodeală, în numele pesediștilor buzoieni, a spus că vor merge mai departe și vor susține pe Victor Mocanu la președinția Consiliului Județean.


"O să ne întîlnim cu organizația de la Buzău"
Aflat la Focșani pentru inaugurarea Pieței Unirii la deschiderea Festivalului Internațional al Viei și Vinului, președintele PSD, Victor Ponta a declarat că la Buzău rămîne valabilă decizia luată la vîrful USL pe 1 septembrie. Dar pentru calmarea situației liderul social democrat a precizat că se va întîlni cu organizația de aici. "O să ne întîlnim cu organizația de la Buzău. Decizia  e cea luată la 1 septembrie și USL va merge unit la Buzău, la fel ca în toată țara. Nu există nici o posibilitate de a merge separat. Vom găsi soluții cu toți cei care vor rămîne în cadrul USL". De observat, însă, că tonul lui Ponta este acut și chiar sună amenințător în ceea ce privește unitatea USL de la Buzău.


Pesediștii buzoieni cer respectarea protocolului

"Nu vom renunța, vom merge mai departe"

Situația e unică în țară
Șeful P.S.D. local, primarul Constantin Boșcodeală, a declarat joi că nu se pune ­pro­blema de a renunța la lupta pentru ca Victor Mocanu să devină candidatul U.S.L. pentru președinția C.J.  
   
Liderul social democraților buzoieni susține că nicăieri în țară nu se mai întîlnește o situație asemănătoare cu cea de la Buzău, în sensul că aici există singurul președinte de CJ în exercițiu care a "cîștigat" sondajul PSD de acum două luni, dar care nu a fost nominalizat  de USL. În acest sens Boșcodeală a declarat: "Este o chestiune foarte clară la care nu vom renunța . Vom merge mai departe și sîntem siguri că aceste lucruri se vor rezolva în perioada următoare. Decizia politică nu poate fi luată decît în concordanță cu protocolul de funcționare al USL în anumite condiții. Condițiile nu pot fi schimbate din mers. Cred că a fost o greșeală peste care nu se va trece în perioada următoare", a spus joi, Constantin Boșcodeală.
Cristina DINULESCU

Doru GHEORGHIADE

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Fără apă caldă în plină caniculă

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU