Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3929 > Politica Locala Nr. 3929 de joi, 23 iunie 2011  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Puntea de legătură

articol de: (M.L.S.)
Deputatul P.D.-L. Cezar Preda caută să revigoreze organizația pe care o conduce și care s-a cam moleșit de căldură. Preda, spun sursele noastre, caută să aducă în prim-planul partidului un membru de partid care să refacă "unitatea de monolit" a organizației, așa cum era pe vremuri, cînd actualul lider era bun prieten cu Băsescu.Vremurile s-au schimbat, iar Preda a alunecat pe panta politică destul de periculos. Acum își pune toată nădejdea în puterea de negociere și șansele electorale pentru locale. Pînă una alta, Preda, potrivit aceleeași surse din PD-L, a reușit o înțelegere tripartită, destul de interesantă, reușind să izoleze un lider politic de temut. Urmează să vedem ce alte negocieri vor mai avea loc în această lungă vară fierbinte. (D.G.)


Prezumția de hoție
Ultimele luări de poziție ale președintelui, dar și decla­rațiile publice ale reprezentantului  "Licuriciului cel mare" la București, i-au pus pe gînduri pe îmbogățiții noștri județeni. Prezumția de hoție îi macină, drept pentru care mulți au început să-și caute niște mătuși pe numele cărora să-și pună averile nesimțite. Surse notariale ne spun că fenomenul a luat amploare în ultimele zile, mai ales că, pe aici, pe la Buzău și în sudul țării, în general, există un miros puternic de cătușe. Chiar dacă mirosul poate ușor dispărea la primul vînticel... Oricum, "paza bună trece primejdia rea", așa după cum spune înțelepciunea populară. Cei mai fericiți sînt, însă, notarii. Pentru ei, miroa­se a mulți bani cinstiți.
(D.G.)  


Asfalt pentru alegeri?
Primarii din mediul rural și urban adoptă înainte de alegerile locale aceeași veche strategie: asfaltează kilometri de străzi! Îndiferent din ce partide politice fac parte, întîmplător sau intenționat, primarii din județ dau verde la asfaltări taman în apropiere de alegerile locale.  
An de an a cam ținut șmecheria! Strategia pare bună atît în mediul rural cît și urban. ,,Dacă asfaltează acum pe strada asta, toată lumea îl va vota chiar dacă pînă acum nu a făcut nimic!", a declarat un cetățean din mediul rural. August și septembrie, sînt luni în care vor fi asfaltați în jur de 200 de Km de străzi în județ. 

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Avem un nou guvern! Ce se întîmplă la Buzău

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU