Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3926 > Politica Locala Nr. 3926 de luni, 20 iunie 2011  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Ghiveciu vrea agricultori la agricultură

Deputatul Marian Ghiveciu susține că în Ministerul Agriculturii ar trebui angajați chiar oameni care au lucrat în agricultură.  Potrivit lui Ghiveciu, în minister ar trebui să lucreze în diferite funcții de decizie, persoane care au dovedit că au făcut performanță într-o fermă sau într-un complex agricol. Abia după aceea se poate spune că, avînd experiență în teren, "la munca de jos", poate lua hotărîri cu adevărat benefice pentu agricultura românească. Ghiveciu mai declară că dacă s-ar lucra profesionist, într-adevăr agricultura ar putea scoate țara la liman, deoarece România are soluri foarte pretabile pentru agricultura ecologică. Nișă pe care Ministerul Agriculturii dovedește că nu reușește s-o ocupe nici în plan național, darămite mondial.
(D.G.)Ce să mai înțelegem...
Deputatul Cezar Preda face declarații politice din care nu mai înțelege nimeni, nimic. Pînă mai ieri, liderul pedelist îi lua la mișto pe uneperiștii de la Buzău, despre care zicea că nu știe unde să-i găsească "ca să negocieze cu ei". Omul plusa și zicea că Gică Voicu s-ar putea să fie de găsit "prin birou pe la domnul Mocanu", insinuînd că fostul ofițer este omul pre­șe­dintelui în funcție al Consiliului Județean. Ceea ce, probabil, nu-i prea departe de adevăr. Acum, depu­tatul Preda s-a sucit și a declaratîntr-o conferință de presă, nici mai mult nici mai puțin că vrea o coaliție cu U.N.P.R. la Buzău. Asta după ce U.N.P.R. va deveni un partid cu reprezentativitate la Buzău. În plus, Preda zice că, pînă în prezent, nu a avut un dialog cu uneperiștii buzo­ieni, dar că e oricînd disponibil. Măi să fie...
(D.G.)


Îmi pare sincer rău! Zău?
Să mai zică unul și altul că oamenii politici locali nu sînt în stare să fie eleganți atunci cînd situația politică o cere. În acest spirit de concor­die, șeful P.S.D., Constantin Boșcodeală, a declarat că îi pare rău că pedelistul Cezar Preda nu mai este în structurile de conducere ale partidului. Boșcodeală a afirmat că Preda a fost dintotdeauna un sprijin pentru Buzău. "Mie îmi pare rău, sincer că el, (n.r. Preda) a ieșit din structurile de conducere ale Partidului Democrat Liberal, mai era un sprijin la București cînd era nevoie, îmi pare rău că nu a reușit să cîștige nici acolo.(n.r. iată o nuanță: nici acolo). Mi-aș fi dorit pentru că, vedeți dumneavoastră, în condițiile în care un partid guvernează, este foarte important să ai cîteva portițe prin care să ajungi la nivelul central." Sigur, sigur, vedem, domnule primar, vedem!
(D.G.)

 

COMENTARII

mircea costache:
pumnul meu in vedere...
Dl Ghiveciu, autodeclarat fost salahor in Italia, ce performante o fi comis de a ajuns presedintele Comisiei pt. Agricultura a Camerei Derutatilor?
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU