Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3908 > Politica Locala Nr. 3908 de sambata, 28 mai 2011  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Nu-l așteaptă la cotitură

De multă vreme se tot zvonește că Boșcodeală va avea probleme cu niște dosare. Unele dintre ele se află în anchetă, altele, prin justiție. Ei bine, cei care speculează situația spun că la un moment dat, Boșcodeală ar putea fi scos din joc prin activarea serioasă a unui astfel de dosar. Preda a ținut însă să spună că niciodată nu va folosi un astfel de atu într-o luptă electorală. Desigur, în politică "niciodată nu trebuie să spui niciodată", dar teoria este oricum destul de subțire. În acest moment nu știu dacă însuși Cezar Preda mai are puterea să influențeze mersul unui dosar penal. Jocurile acestea se fac și se desfac la alte niveluri. Oricum, precizarea e bună, căci măcar avem de unde pleca pentru eventualele speculații.
(D.G.)


Din nou aproape ...
E simplu ca "bună ziua!" că deputatul Cezar Preda face bilanțul oamenilor care-i sînt aproape, dar și a presei cu care va lucra. Dacă privim cu atenție la televizor, atunci vedem că deputatul Cezar Preda s-a produs o oră și ceva la televiziunea senatorului Ion Vasile. Cum acest fapt nu s-ar fi putut produce fără acordul Doctorului, atunci concluzia e cît se poate de limpede: senatorul e dispus să-l susțină pe Cezar Preda în lupta sa cu Boșcodeală, care se anunță pe viață și pe moarte. Asta pentru că, așa cum spuneam și, de fapt, cum a spus și el, Cezar Preda se va concentra exclusiv pe politica locală, alegerile de la Buzău fiind hotărîtoare pentru viitorul său politic. Oricum, acum nu mai au nici funcție la centru, așa încît toate tunurile pe contracandidați. Așadar, Ion Vasile și Cezar Preda sînt, din nou, aproape.
(T.T.)


Cezar nu știe unde-i Gică...
Deputatul P.D.-L., Cezar Preda, îi ia la mișto pe uneperiștii de la Buzău. Asta, după ce fostul pedelist Gheorghe Voicu a plecat la U.N.P.R., unde a ajuns președinte. Din această funcție, Gică Voicu cere militărește 3 candidaturi eligibile la viitoarele alegeri parlamentare și 4-5 directorate la deconcentrate. Fruntașul pedelist i-a răspuns că e dispus oricînd să discute, dar nu știe unde să-l găsească pe nea’ Gică. "Poate la domnul Mocanu în birou", a zis cu emoții Cezar Preda. În rest, vizavi de UNPR, deputatul Cezar Preda a spus că are relații excelente cu ministrul Gabriel Oprea și că n-are nici o problemă cu partidul aliat. Din tonul lui Cezar Preda e clar că nu are de gînd să negocieze nimic la Buzău, mai ales cu nea’ Gică Voicu, cel care a "defectat" la dușmani.
(D.G.)

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Avem un nou guvern! Ce se întîmplă la Buzău

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU