Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3892 > Politica Locala Nr. 3892 de marti, 10 mai 2011  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai īmpreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Alecu ºi Constantinescu, amfitrioni

Prezentarea moþiunii lui Emil Boc, asearã, īn faþa pedeliºtilor buzoieni, la Teatrul George Ciprian, a fost un eveniment organizat de deputaþii Valeriu Alecu ºi Viorel Constantinescu. De fapt, era de aºteptat ca Alecu ºi Constantinescu sã se implice īn punerea la punct a adunãrii, cei doi fiind susþinãtori declaraþi ai lui Emil Boc pentru preºedinþia PD-L. Aºa cum, era de aºteptat, ca deputatul Cezar Preda, sã nu se implice nici mãcar ca gazdã īn ceea ce s-a īntīmplat asearã la Buzãu. Aºadar, pīnã la proba contrarie, īn lupta pentru cele mai īnalte funcþii ale PD-L se īnvīrtesc mari orgolii. Oricum, atenþia opiniei publice este þinutã treazã de fel de fel de īntīlniri ºi evenimente, declaraþii sau luãri de poziþie, care menþin partidul īn sfera vizibilã, ceea ce nu-i rãu.
(D.G.)


Dom' Mīnzalã, las-o bre mai jos!
Domnul Alexandru Mīnzalã, un cetãþean nostalgic, dupã vorbã, dupã port, īnjurã cu glas tare pe toatã lumea. Trecutul acestui individ pute, īnsã, mai rãu decīt o ghenã.  Ziceam zilele trecute cã nu vrem sã ne ducem aminte de dl. Mīnzalã atunci cīnd se purta ca un satrap din funcþia de Preºedinte al Consiliului Judeþean. Noi n-am vrut sã ne aducem aminte, dar ºi-au adus alþii. ªi ce amintiri ! Care mai de care mai interesante ºi mai urīte. Astãzi, Mīnzalã, retras la Rīmnic, ne dã lecþii prin fax. Jurnalism de jurnalism. Noi sīntem oricīnd dispuºi sã īnvãþãm lucruri noi, mai ales īn materie de presã, dar nu de la domnul Mīnzalã. La capitolul "aduceri aminte", īnsã, vom mai lucra.
(D.G.)

Cu lista la BPN
Se apropie data declanºãrii sondajelor de opinie care vor desemna ordinea intenþiilor de vot pentru candidaþii U.S.L. de la Palatul Comunal ºi Consiliul Judeþean. P.S.D. s-a dus ieri cu lista la Biroul Permanent Naþional, iar candidaþii cu care s-a dus Constantin Boºcodealã īn plic, la Bucureºti, au fost el īnsuºi pentru Primãria Buzãului ºi Victor Mocanu pentru preºedinþia C.J. De remarcat cã, potrivit protocolului, PNL ºi PSD au comandat sondaje separate, iar rezultatele finale se vor confrunta urmīnd sã se pice pe formulã unanim acceptatã. Pesediºtii spun cã-i vor introduce īn sondaj ºi pe pedeliºti, potenþiali contracandidaþi, pentru a avea o imagine cīt mai fidelã asupra unui posibil tablou pentru alegerile locale din 2012.
(D.G.)

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU