Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3862 > Politica Locala Nr. 3862 de sambata, 2 aprilie 2011  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai īmpreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

"Dacã aº fi īn locul domnului primar..."

Liderul pedeliºtilor de la Buzãu, deputatul Cezar Preda, susþine cã, īn urma unei analize a rezultat cã peste 600 de copii nu vor avea loc, īn toamnã, īn instituþiile de īnvãþãmīnt preºcolar. El crede cã, īn loc sã acuze Guvernul, primarul Constantin Boºcodealã ar trebui sã caute soluþii de rezolvare a acestei probleme. "Sīnt peste 600 de copii care trebuie duºi la creºe ºi grãdiniþe ºi care nu au loc. Trebuie fãcut, rapid, ceva. Eu, dacã aº fi īn locul domnului primar, m-aº ocupa, din resurse proprii, sã mansardez toate instituþiile de īnvãþãmīnt preºcolar, astfel īncīt, pe acelaºi amplasament ºi īn aceeaºi bazã, sã mai creez spaþii īn care sã formez grupe de copii", a afirmat fruntaºul pedelist, care, īn ultima perioadã, se plaseazã, prin soluþiile oferite problemelor oraºului, īn locul primarului. De altfel, Cezar Preda ºi-a anunþat intenþia ca, la viitoarele alegeri locale, sã atace Palatul Comunal.
(A.L.)


"Erau politicieni care-ºi numãrau ouãle..."
Liderul pedeliºtilor de la Buzãu, deputatul Cezar Preda, se pare cã nu a revenit la gīnduri mai bune pentru cīinii vagabonzi.  El a afirmat, vineri, īntr-o conferinþã de presã, cã, īn zile urmãtoare, īn Parlament, se va dezbate un proiect legislativ pe aceastã temã ºi are de gīnd sã susþinã eutanasierea tuturor patrupedelor care nu-ºi vor gãsi un stãpīn. "Cīinii care nu pot fi duºi īn adãposturi, din motive financiare sau nu pot fi preluaþi de asociaþii, vor fi eutanasiaþi", a afirmat deputatul pedelist, care, īnsã, n-a putut sã prezinte date concrete despre numãrul cīinilor aflaþi īn libertate, pe domeniul public. "Nu cred cã existã vreun primar sã-ºi... Erau politicieni care-ºi numãrau ouãle, n-am vãzut vreun politician sã-ºi numere cīinii, dar, din informaþiile de la autoritãþile locale, se considerã cã este o situaþie foarte grea", a precizat deputatul Cezar Preda. (A.L.)

Un june pedelist īl pune īn īncurcãturã pe deputatul Preda
Un tīnãr din organizaþia de tineret a P.D.-L. Buzãu este vīnzãtor īn "magazinul de vise" de vis-a-vis de Mc Donald’s, punīndu-l, astfel, īn īncurcãturã pe deputatul Cezar Preda, cel care a iniþiat o luptã aprigã īmpotriva etnobotanicelor. Informaþia a fost confirmatã, pentru ºansa Buzoianã, de secretarul-general al P.D.-L. Buzãu, Liviu Mocanu, care transmite cã flãcãul este doar un simplu vīnzãtor "care cīºtigã 6 milioane de lei pe lunã". Īntrebat cīt de compatibil este statutul de vīnzãtor īntr-un magazin de etnobotanice cu cel de membru al unui partid al cãrui ºef ºi-a asumat lupta īmpotriva flagelului drogurilor, Liviu Mocanu afirmã cã "nu-i putem interzice sã munceascã, dar ne-a spus cã, oricum, o sã plece de acolo, unde nu-i nici patron, nici administrator". Totuºi, conform surselor noastre, Preda a fãcut un mare scandal la partid, mai ales cã el a indicat ca anchetele sã-i arate pe toþi cei care se aflã implicaþi īn afaceri cu etnobotanice.
(A.L.)

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU