Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3857 > Politica Locala Nr. 3857 de luni, 28 martie 2011  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

"Pentru o coerență a Uniunii"

Ceea ce n-au vrut să recunoască în ruptul capului, la momentul potrivit, liderii de la Buzău ai formațiunilor politice înregimentate în U.S.L., vorbim aici de P.S.D., P.N.L. și P.C., a afirmat, recent, Victor Ponta.  Liderul social-democrat i-a contrazis pe politicienii locali care au făcut numeroase afirmații din care să rezulte că alianța dintre formațiunile lor politice nu se confruntă cu nici un fel de probleme. "Protocoale s-au semnat peste tot. (...) La Botoșani, unde era o alianță P.N.L.-P.D.-L. s-a format U.S.L.. La fel s-a întîmplat și la Buzău, Dîmbovița, Vîlcea sau Bacău, unde, de asemenea, au fost unele probleme. Nu mai există nici o colaborare locală U.S.L.-P.D.-L. Era important să realizăm asta, pentru o coerență a Uniunii. de sus pînă jos", a afirmat Victor Ponta, contra­zicînd, în acest fel, asigurările date de liderii de la Buzău, privind lipsa oricărei probleme.
(A.L.)


"Legea Picnicului", în dezbaterea Senatului
"Legea Picnicului", printre inițiatorii căreia se află și deputatul P.S.D. Carmen Moldovan, va intra, în curînd, în dezbaterea Senatului. Scopul declarat al unei asemenea legi este de prevenire, reducere și eliminare a impactului negativ asupra me­-diului, generat de practicarea inadecvată a activităților de picnic. "Legea picnicului este, în primul rînd, o dovadă de responsabilitate din partea noastră. Atunci cînd mergem la iarbă verde trebuie să fim conștienți că avem responsabilitatea de a proteja natura din jurul nostru. În al doilea rînd, această lege este un îndemn la solidaritate, pentru că, fiecare dintre noi, trebuie să aibă grijă ce lasă în urmă, atunci cînd merge la picnic, astel încît și ceilalți să se poată bucura, mai apoi, de iarba verde și de aerul curat", a afirmat, recent, deputata pesedistă. "Legea Picni­cului" interzice desfășurarea picnic-urilor pe spa­țiile verzi publice, cu excepția zonelor ame­najate în acest sens.
(A.L.)


"Un președinte hotărît"
Din cîte se pare, prezența în ziua de sîmbătă, a liderului P.D.-L. Buzău, deputatul Cezar Preda, la Nehoiu, a reușit, în bună măsură, să detensioneze situația existentă în organizația de acolo. O spune chiar liderul pedeliștilor de la Nehoiu, Doru Muzgoci, pe blogul său. "Așa cum anticipam, astăzi, la sediul P.D.-L. Nehoiu, președintele organizației județene, domnul deputat Cezar Preda și secretarul-general al P.D.-L. Buzău, domnul Liviu Mocanu, s-au întîlnit cu Biroul Permanent local al organizației. Proiectul politic de care vorbeam săptămîna trecută, și care are ca obiectiv imediat cîștigarea alegerilor locale de anul viitor, capătă, începînd de astăzi, consistență și credibilitate. Am văzut, astăzi, un președinte hotărît să ne sprijine și un Birou gata să ducă la finalitate proiectul politic", a postat, Doru Muzgoci pe blog.
(A.L.)

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Precampania pentru prezidențiale a ajuns, la Buzău, în faza "măscăritul bannerelor"

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU