Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3828 > Politica Locala Nr. 3828 de marti, 22 februarie 2011  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Predoiu nu vrea premier!

Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, neagă zvonurile conform cărora el ar putea să-l înlocuiască pe Emil Boc la șefia Guvernului. El susține că nici nu i s-a oferit postul de premier și nici nu ia în calcul posibilitatea să-l accepte, dacă i se va face o asemenea propunere. "Nu iau în calcul o astfel de ipoteză și orice altă speculație pe această temă nu numai că e lipsită de orice bază, dar cred că face rău și agendei Justiției", a afirmat, recent, ministrul Justiției, care susține că a intrat în Guvern numai pentru a putea susține, din interior, proiectul Codurilor, în timp ce mulți dintre politicieni n-ar fi interesați decît de funcții. "Din păcate, discuțiile din politică se concentrează prea mult pe persoane și funcții: fie lupte între persoane și orgolii, ambiții, bătalii pentru diverse poziții", a conchis Predoiu.
(A.L.)


"Noi n-am participat!"
La sfîrșitul săptămînii trecute, într-o conferință de presă, liderul interimar al conservatorilor județului Buzău, senatorul Ion Vasile, și-a explicat poziția critică față de decizia partene­rilor liberali din Alianța de Centru Dreapta, de a susține candidatul P.S.D. pentru vicepreședinția Consiliului Jude­țean. "Nu încerc nici un fel de bucurie atunci cînd, prin niște decizii care nu ne reprezin­tă, acestea se pot întoarce împotriva noastră, fiind membri ai Alianței. Chestiunea din Consiliul Județean - cu vicepreședintele - din perspectiva noastră, nu este o propunere bună. E problema lor, noi n-am participat, dar vreau să spun că nici oprobiul public nu trebuie să-l primim noi, Partidul Conservator, pentru ceea ce au decis alții", a afirmat senatorul Ion Vasile, referindu-se la Petre Emanoil Neagu. Trebuie amintit, însă, că, atunci cînd Neagu i-a părăsit pe liberali pentru a intra în P.S.D., el era prezentat drept o "achiziție valoroasă", chiar de către Ion Vasile.
(A.L.)


Doar candidați de la P.S.D.!
Liderul pesediștilor de la Buzău, Constantin Boșcodeală, pare a declara, un adevărat război aliaților din Uniunea Social Liberală, un război legat de candidaturile care ar trebui susținute în comun de toate formațiunile politice angajate în construcția noii platforme politice. E drept că el vorbește despre "o luptă dreaptă", bazată pe sondaje, conform documentelor semnate la București. "Voi face tot ce este posibil ca toți candidații, pentru toate funcțiile, să fie de la Partidul Social Democrat, și asta va reieși din sondaje", a afirmat liderul social-democrat. Surse apropiate liderului pesedist susțin, însă, că afirmațiile sale au fost îndreptate, mai ales, împotriva adversarului său politic, senatorul Ion Vasile, care și-a anunțat intrarea în cursa pentru candidatura la șefia Consiliului Județean.
(A.L.)

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU