Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3783 > Politica Locala Nr. 3783 de marti, 28 decembrie 2010  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

"Fiscalitate criminala!"

Presedintele executiv al social-democratilor de la Buzau, deputatul Marian Ghiveciu, considera ca, in anul care se incheie peste citeva zile, guvernantii au incercat sa fie pe placul institutiilor internationale, in detrimentul cetateanului. "Guvernantii au facut totul pentru a fi pe placul institutiilor internationale, in afara de performanta economica si implicit politica. Caci, daca pentru americani si vest-europeni, munca, competitia, initiativele si efectele pozitive reprezinta criteriile de performanta, daca economia se bazeaza pe costuri mici, productivitate mare plus valoare sigura, in România guvernantilor ultimilor doi ani este promovata nonvaloarea, coruptia, birocratia, furtul, lipsa de performanta si, mai ales, este distrus cultul pentru munca, pentru initiativa si management performant, prin disponibilizarile aberante si fiscalitate criminala", a afirmat, recent, deputatul social-democrat, in Parlament. In plus, el considera ca ultimele evenimente au demonstrat ca legea este "aplicabila numai cetateanului, nu si actualei Puteri".
(A.L.)


Conservatorii "se dau bine" pe linga liberali?

Presedintele Partidului Conservator Buzau, Gheorghe Vlase, a afirmat, in conferinta de presa de la sfirsitul saptaminii trecute, ca, in primele saptamini din noul an, se va intilni cu conducerea P.N.L. Buzau, pentru a pune la punct detaliile unei colaborari, initiate de la Centru, de catre senatorul Dan Voiculescu, care ar vrea o Opozitie unita in lupta cu actuala Putere. Proiectul, numit "Alianta social-liberala", initiat de Dan Voiculescu si continuat de Gheorghe Vlase la Buzau ar vrea sa conduca la realizarea unei aliante politice, oficiale, care sa fie inregistrata la tribunal inainte de inceputul viitoarei sesiuni parlamentare. Ramine de vazut cum vor raspunde liberalii, stiut fiind ca, la Buzau, ei par a se intelege destul de bine cu democrat-liberalii, chiar daca, la nivel national, lucrurile stau cu totul altfel.
(A.L.)


Numai cu banii U.E. nu se poate

Presedintele social-democratilor de la Buzau, primarul Constantin Boscodeala, dupa ce a reusit sa vada aprobarile necesare pentru finantarea a trei proiecte din banii europeni, pare, acum, ingrijorat de modul in care le va pune in practica. Amenajarea Complexului Marghiloman, finalizarea lucrarilor in cartierul Mihai Viteazu si prevenirea cresterii criminalitatii prin amplasarea unor camere video in punctele "sensibile" ale municipiului, in afara de fondurile de la Uniunea Europeana, necesita si banii Primariei. Problema este ca, in acest moment, Constantin Boscodeala, in calitatea sa de edil-sef al Buzaului, n-a depistat sursele de finantare a proiectelor in cauza, insa el pare increzator ca actiunea va fi dusa la bun sfirsit, chiar daca, per total, ar fi vorba despre mai mult de 100 de miliarde de lei vechi.
(A.L.)

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU