Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3766 > Politica Locala Nr. 3766 de luni, 6 decembrie 2010  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Cheia declarațiilor șocante de la sfîrșitul săptămînii trecute


Cezar Preda a intrat în campania pentru Palatul Comunal?

Țintele luate în colimator sînt aducătoare de importante puncte politice

articol de: (D.G.)
Etnobotanicele, criticile asupra Poliției și a lui Boșcodeală par a face parte dintr-o strategie de precampanie
Deputatul P.D.-L., Cezar Preda, liderul organizației județene, a intrat, abrupt, în campania electorală pentru Palatul Comunal. Deși a ne­gat că s-ar afla deja în stare de precampanie, evident neoficială, Preda a făcut, la sfîrșitul săptămînii trecute, un adevărat tur de forță mediatic, prin care a ridicat, deja, securea războiului. Asta înseamnă, spun observatorii politici, fie că s-a hotărît să atace Primăria Buzăului, fie că e vremea să înceapă negocierile politice cu adversarii, pentru împărțirea județului, așa cum s-a făcut, mereu, în ultimii 20 de ani.

Teme de interes și cu impact emoțional

Incredibil pentru novici, vineri, Cezar Preda a lansat acuzații dure la adresa Poliției (de fapt a atacat doar "unii polițiști", pentru a-și face loc de întors), nici mai mult nici mai puțin, decît de protejare a comerțului cu plante etnobotanice. Acuzele, bine gîndite, sînt producătoare de puternice efecte emoționale, dat fiind că proliferarea consumului de etnobotanice atacă sănătatea copiilor și a tinerilor. De asemenea, anunțarea inițierii unui proiect de lege ce se referă la interzicerea frecventării, de către elevi, a localurilor publice, de luni pînă joi, după orele 21:00, face parte din aceeași suită de declarații cu efecte electorale garantate. În plus, criticile și acuzele la adresa lui Boșcodeală se înscriu în aceeași strategie de precampanie.

Problema etnobotanicelor are doi ani

Că luările de poziție recente, ale lui Preda, au pur aspect electoral, o demonstrează însăși realitatea. Presa centrală și locală înfățișează de doi ani fenomenul, dar Cezar Preda și ceilalți politicieni, între care și cei de la P.S.D., au tăcut mîlc. Acum, brusc, s-au trezit din contemplare și iau atitudine, iar, timp de doi ani, tineri nărăviți la etnobotanice au umplut spitalele.

 

COMENTARII

Alizeul:
"Palatul Comunal" sau "cotetul comunitarilor"
Nu cumva domnul Preda a intrat mai curamd in "vrie",si simtind ca va da atat el cat si partidul dumnealui -pdl -cu fundu de pamant cat de curand ,isi cauta scaparea?Locul dumnealui nu este in nici un caz la "Palatul Comunal",ci mai curand la "cotetul comunitarilor".Ca doar nu degeaba i s-a strigat sefului cel mare de la PDL, "iesi afara,javra ordinara".Acolo unde este locul tuturor pedelistilorpentru tot ceea ce au facut in politica romaneasca si pentru oameni.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Fără apă caldă în plină caniculă

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU