Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3746 > Politica Locala Nr. 3746 de vineri, 12 noiembrie 2010  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Elena Udrea vrea să impulsioneze vînzarea locuințelor A.N.L.

Ministrul Dezvoltării Regionale și Turismului, pedelista Elena Udrea, susține că intenționează să mărească chiriile pentru locuințele A.N.L., în condițiile în care ele nu se vînd prea bine. "Nu poți să ai chirii de 500.000 de lei vechi și, dacă mergi în parcările A.N.L. să vezi că fiecare are cîte o mașină, și nu orice mașină. Atît timp cît chiria este mică, nu există interesul pentru achiziția acestor locuințe", a declarat Elena Udrea. În plus, Elena Udrea susține că, pentru că locatarii locuințelor A.N.L. nu se grăbesc să le cumpere, nu există destule fonduri pentru construirea altora noi, așa cum anunțase la începutul acestui an. Prin urmare, se speră că ridicarea chiriilor corespunzător veniturilor locatarilor, va face atractivă achiziționarea locuințelor și se vor aduna suficienți bani pentru relansarea construcției unora noi.
(A.L.)


"Trebuie deschise căile pentru angajări în mediul privat!"
Deputatul pedelist, Valeriu Alecu, crede că guvernanții ar trebui să adopte o serie de măsuri fiscale care să conducă la crearea de locururi de muncă în domeniul privat. "Dacă reducerea numărului de bugetari este deja o măsură în derulare, trebuie deschise căile pentru creșterea numărului de angajați din mediul privat. Acest lucru poate fi făcut prin facilitarea fiscală pentru angajatorii privați care deschid noi locuri de muncă sau care reinvestesc profitul în tehnologie de ultimă oră. (...) Necesitatea creșterii numărului de angajați în mediul privat obligă la flexibilitate atît din punct de vedere al administrației, prin măsuri de relaxare fiscală, cît și din punct de vedere al calificării și pregătirii profesionale specifice", a afirmat, recent, deputatul pedelist, încrezător că formațiunea sa politică va găsi cele mai bune rezolvări pentru problemele actuale ale românilor.
(A.L.)


Creșterea calității serviciilor din Justiție
Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, pare hotărît să eficientizeze comunicarea cu cetățenii. El susține că ministerul pe care-l conduce pune la dispoziția cetățenilor un formular prin intermediul căruia pot fi accesate orice nemulțumiri legate de serviciile solicitate instituției. Noua facilitate se adaugă posibilității de a depune petiții sau de a solicita informații cu caracter public direct prin internet. "Implementarea acestei facilități face parte din politica Ministerului Justiției de creștere a calității serviciilor oferite și de facilitare a accesului la informații publice. Reamintim că Ministerul Justiției este una dintre puținele instituții publice, la nivel guvernamental, care dețin sistem de management al calității certificat în conformitate cu standardele internaționale de calitate SR EN ISO 9001" se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Justiției.
(A.L.)

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Avem un nou guvern! Ce se întîmplă la Buzău

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU