Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3725 > Politica Locala Nr. 3725 de marti, 19 octombrie 2010  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Cu gîndul la Victoria!

Chiar dacă n-au reușit să convingă nici un parlamentar al P.D.-L. să se alăture formațiunii lor politice, social-democrații de la Buzău se pare că au încredere că moțiunea de cenzură inițiată de P.S.D. va doborî Cabinetul Boc. Asta, mai ales după ce, ieri, liderul național al P.S.D., Victor Ponta, a anunțat că 8 parlamentari ai Puterii au promis votarea ei. "Semnături avem suficiente, iar, din discuțiile pe care le-am avut, am găsit și cele opt voturi ca să treacă moțiunea de cenzură. Acestor parlamentari le este rușine pentru hoțiile Guvernului Boc, însă rezultatul se va ști cînd se vor număra bilele albe și negre din urnă", a precizat liderul P.S.D. Pe cale de consecință, social-democrații de la Buzău au tras concluzia că formațiunea lor politică ar putea ajunge în Palatul Victoria chiar de luna viitoare.
(A.L.)


"Începutul sfîrșitului pentru portocalii"
Deputatul social-democrat, Marian Ghiveciu, susține că România n-ar fi ajuns în situația dramatică actuală, dacă alegerile n-ar fi fost fraudate, în defavoarea P.S.D. El susține că acum ar putea fi "începutul sfîrșitului pentru portocalii". "O criză la care nu s-ar fi ajuns fără imensa fraudă făcută la alegerile unde P.S.D. a fost, artificial, trecut pe locul doi, fraudă care continuă și acum, cum s-a întîmplat cu Roberta Anastase pusă față în față cu Legea Pensiilor și ordinele de la Cotroceni, unde Băsescu a schimbat imediat macazul, de frica suspendării, și nu a promulgat-o. Și mă întreb, retoric, să fie oare acesta începutul sfîrșitului pentru portocalii, în frunte cu actualul prim-ministru Boc și cu președintele jucător, căruia i se îngustează orizontul politic, tot mai des, în ultima vreme?", a afirmat social-democratul într-o declarație politică.(A.L.)


"Un mod de viață egal cu sărăcia!"
Deputatul liberal, Titi Holban, consideră că "solidaritatea" de care vorbesc guvernanții, tot mai mult, în ultima vreme, dacă s-ar manifesta în vreun fel, ar fi una păguboasă pentru români."Să fim solidari în jurul cui, al domnilor Băsescu și Boc! - aceasta este noua politică pe care guvernanții o solicită de la noi. La urma-urmei, nu-i nici chiar foarte mult, numai că această minciună, menită a salva posturilor celor doi și afacerile clientelei P.D.-L., ascunde un mod de viață egal cu sărăcia, la care - tot cei doi - îi condamnă pe români, să-l ducă mult timp de aici încolo", a afirmat, recent, în plenul Camerei Deputaților, deputatul Holban, care este nemulțumit de "lipsa performanței economice și a măsurilor fiscale de natură să stopeze declinul economiei românești", de care a dat dovadă actuala guvernare.
(A.L.)

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Avem un nou guvern! Ce se întîmplă la Buzău

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU