Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3715 > Politica Locala Nr. 3715 de joi, 7 octombrie 2010  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

"Singurul demn de încredere"

Militarii din Buzău se pare că sînt din ce în ce mai nemulțumiți. Ei susțin că le-ar fi, și lor, necesar un sprijin în relația cu băncile, așa cum că s-a procedat pentru polițiști. Numai că, nimeni nu-i bagă în seamă. Pe cale de consecință, unii dintre ei ne-au relatat, sub protecția anonimatului, că sînt dispuși să se adreseze, în nume personal, deputatului liberal, George Scutaru, "singurul demn de încredere", pentru a interveni la Ministerul Apărării. Mai ales că, în ultima perioadă, deputatul George Scutaru pare a fi în relații bune cu ministrul Gabriel Oprea, ei avînd și un proiect legislativ comun. Rămîne de văzut dacă, trecînd peste disciplina specifică, militarii se vor adresa deputatului George Scutaru, vicepreședinte al Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională și, mai ales, dacă el va putea face ceva pentru a-i ajuta.
(A.L.)


Omul gospodar... are mai multe case!
Confederațiile sindicale, care au ajuns, în final la o înțelegere, amenință formațiunile politice din arcul guvernamental cu acțiuni comune. Se vorbește despre pichetarea sediilor de partid, inclusiv cele din teritoriu, dar și a locuințelor parlamentarilor, în fiecare vineri, din 8 pînă în 22 octombrie. La noi în județ, liderii de sindicat vor avea ceva probleme în a se hotărî  pe care locuințe le vor picheta. Asta, pentru că liderul P.D.-L., deputatul Cezar Preda, are, conform declarației de avere, 3 case: în Buzău, în București și la Monteoru. La fel se va întîmpla și în cazul senatorului Viorel Constantinescu, care deține locuințe atît în municipiul Buzău, cît și la Mierea. Singurul care nu se poate feri de zgomotul pe care, cu siguranță, îl vor produce sindicaliștii, este deputatul Valeriu Alecu, care nu are decît o singură locuință.
(A.L.)


"Nevasta încerci să o ții cu respect!"
Disputele din Camera Deputaților, pe tema acceptării sau nu a formării grupului parlamentar al independenților, au făcut Opoziția să părăsească sala de plen, nemulțumită. "Eu știu că nevasta încerci să o ții cu respect. Dacă nu o tratezi cu respect, ea pleacă. Încercați să vă purtați cum trebuie și să respectați oamenii. Dacă este respectat, omul, niciodată, nu pleacă. Pleacă de acolo unde nu primește respectul cuvenit", a afirmat, în plenul ședinței, Cezar Preda, pledînd în favoarea "migratorilor" de la U.N.P.R. După ce proiectele de hotărîre referitoare la formarea grupului independenților au fost aprobate, numai prin votul parlamentarilor arcului guvernamental, Cezar Preda a precizat că "Ceea ce s-a întîmplat astăzi, aici, se va întîmpla de fiecare dată cînd Opoziția va încerca să oprească acest guvern să facă ceea ce trebuie".
(A.L.)

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Fără apă caldă în plină caniculă

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU