Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3695 > Politica Locala Nr. 3695 de marti, 14 septembrie 2010  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

"Sînt vremuri grele..."

Ministrul Dezvoltării Regionale și Turismului, democrat-liberala Elena Udrea, a făcut, recent, în timpul unei vizite în teritoriu, un apel la solidaritatea românilor. Ea a afirmat că măsurile adoptate de guvenul din care face parte sînt unele obligatorii, care ar trebui puse în practică de oricare alt Executiv, indiferent de culoarea sa politică. "Sînt vremuri grele pe care, cu solidaritate, trebuie să le depășim. Oricine ar veni nu poate avea alte soluții decît cele pe care le punem noi în practică", a afirmat Elena Udrea oamenilor adunați la un miting electoral, dintr-o comună rămasă fără primar. Pe cale de consecință, este de așteptat ca și ministrul Economiei, Ion Ariton, dacă va ajunge, în această săptămînă la Rîmnicelu, acolo unde campania electorală este în plină desfășurare, să transmită un mesaj politic asemănător.
(A.L.)


O țară fără valori adevărate?
Deputatul Valeriu Zgonea, liderul trimis de la Centru pentru ca, împreună cu primarul Constantin Boșcodeală, să conducă filiala județeană a P.S.D., pînă la alegerile interne, a afirmat, recent, că societatea românească de azi și-a distrus valorile, iar vinovat este Traian Băsescu. "În șase ani de zile, Traian Băsescu a reușit să mărească decalajul între România și orice țară europeană. (...) Zece din zece copii doresc să plece din România. Nu există om de afaceri, întreprinzător, om politic, care are o brumă de bani, să vrea să se opereze în sistemul de sănătate românesc. Totul a fost viciat, pentru că sistemul de valori de a fost schimbat. (...) Societatea românească, astăzi, și-a distrus valorile. Este un pericol pentru noi, pentru că se întețesc vocile care arată cu degetul spre România ca eșec al integrării europene", a decla­rat Valeriu Zgonea.
(A.L.)


"Disprețul guvernanților"
Titi Holban, deputatul liberal trimis de rîmniceni să-i reprezinte în Parlament, crede că instabilitatea legislativă continuă chiar și după remanierea Guvernului. El a afirmat, în plenul Camerei, că politica fiscală aplicată de Cabinetul Boc nu este cea mai potrivită momentului. "Nu există nici un fel de predictibilitate în politica de taxe și impozite a Guvernului, fie el și Boc V. Disprețul guvernanților față de categoriile care înregistrează venituri din drepturi de autor pare a nu avea limite", a afirmat deputatul Titi Holban, care a anunțat că grupul parlamentar al P.N.L. va iniția o moțiune simplă împotriva politicilor Ministerului Muncii. Mai precis, "împotriva politicilor de sugrumare a oamenilor valoroși din această țară" și a lipsei de viziune și de strategie economică.
(A.L.)

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Avem un nou guvern! Ce se întîmplă la Buzău

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU