Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3683 > Politica Locala Nr. 3683 de marti, 31 august 2010  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Un candidat surpriză

Scrutinul care urmează să se desfășoare, în data de 26 septembrie în comuna Rîmnicelu, cel pentru desemnarea unui nou primar, este abordat cu încredere de democrat-liberalii județului. Chiar dacă, în ultima perioadă P.D.-L. a înregistrat o cădere spectaculoasă în preferințele electorale ale românilor, liderul filialei județene a formațiunii politice conduse de Emil Boc, deputatul Cezar Preda, este convins că va cîștiga confruntarea electorală de la Rîmnicelu. "Avem încredere că avem un candidat bun și că vom cîștiga aceste alegeri", a afirmat, recent, Cezar Preda, care susține că în 12 septembrie, la o zi după începerea campaniei electorale, candidatul formațiunii sale politice va beneficia de o lansare oficială, chiar în comuna Rîmnicelu. Pînă atunci, însă, numele candidatului va rămîne necunoscut pentru majoritatea alegătorilor, el dorind, din cîte se pare, a se constitui într-o surpriză față de ceilalți participanți la confruntare.
(A.L.)


Elena Udrea, premiată la... Mamaia
Ministrul Dezvoltării Regionale și Turismului, pedelista Elena Udrea, se numără printre laureatele Festivalului de la Mamaia. Nu pentru că ar fi interpretat cine știe ce piesă muzicală într-o manieră care să-i asigure un loc pe podiumul premiaților, ci pentru sprijinul acordat organizatorilor. Recompensa a venit din partea Fundației Internaționale "Ion Voicu", cea care este condusă de social-democratul Mădălin Voicu, fiul artistului, și, tocmai de aceea, are valoare mai mare. Pur și simplu, pentru că Mădălin Voicu nu poate fi catalogat drept un simpatizant al Elenei Udrea, el numărîndu-se printre cei care, în mai multe rînduri au criticat public activitatea din Minister a fruntașei pedeliste. Elena Udrea împarte, însă, premiul cu cîntărețul Adrian Romcescu, cel care a compus imnul festivalului.
(A.L.)

Un drum lung de străbătut
Conservatorii intenționează să se întrunească, la București, într-un Consiliu Național al partidului, în 24 septembrie. Atunci ei vor trebui să-și definească drumul pe care-l au de urmat în perioada următoare și, eventual, să convoace un Congres la începutul anului viitor. În ceea ce-i privește pe membrii Partidului Conservator de la Buzău, conduși, acum, de fostul "verde", Gheorghe Vlase, ei mai au, potrivit unor surse din interior, o cale lungă  de străbătut pînă la nivelul stabilit de la Centru, însă, întreaga acțiune "se află pe drumul cel bun". Rămîne de văzut dacă "eventualul Congres Extraordinar", de care vorbesc acum conservatorii de la Centru, îl va găsi pe Vlase "cu lecțiile făcute" și cu un mandat de președinte în portofoliu.
(A.L.)

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Avem un nou guvern! Ce se întîmplă la Buzău

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU