Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3621 > Politica Locala Nr. 3621 de sambata, 19 iunie 2010  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Urmașul lui Bîgiu continuă pe aceeași linie


Scutaru menține înțelegerea cu P.D.-L. din Consiliul județean

Dacă Mocanu nu vine cu argumente, liberalii nu vor vota împrumutul de 10 milioane de euro pentru continuarea lucrărilor la noua maternitate

articol de: (D.G.)
Noul președinte al PNL Buzău, deputatul George Scutaru, spune că va menține înțelegerea politică punctuală de la nivelul Consiliului Județean cu PD-L, chiar dacă îi critică pe democrat-liberali pentru inițiativele de la Centru. Scutaru mai declară că nu-l interesează "cîntecul de lebădă" lansat de Victor Mocanu cu privire la formarea unei noi majorități la Consi­liul Județean, atîta vreme cît președintele C.J. nu dă semnale că are de gînd să-și revizuiască modul în care gestionează banii publici ai instituției pe care o prezidează.

Nimic nou la comisii

La rîndul său, vice­președintele C.J., Emilian Drăgoi, precizează că executivul Consiliului nu a pus la dispoziție consilierilor nimic nou cu privire la cererile lor despre împrumutul de 10 milioane de euro pe care Mocanu vrea să-l facă pentru continuarea lucrărilor la noua maternitate din strada Victoriei. Ca atare, atît Drăgoi, cît și restul conducerii organizației liberale susțin că dacă nu apar argumente oficiale concrete, consilierii peneliști nu vor vota împrumutul, chiar dacă președintele C.J. va introduce, la următoarea ședință, un nou proiect de ordinea de zi.

Constantin Ionescu, secretar coordonator

Într-o altă ordine de idei, fostul viceprimar Constantin Ionescu a fost ales, vineri seară, în cadrul unei ședințe a Biroului Permanent Teritorial al PNL Buzău, secretar general al organizației județene. Astfel, Ionescu va avea una dintre principalele răspunderi organizatorice în filiala buzoiană a liberalilor.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Avem un nou guvern! Ce se întîmplă la Buzău

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU