Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3602 > Politica Locala Nr. 3602 de vineri, 28 mai 2010  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Sîntem unicat în Europa!

Deputatul Valeriu Zgonea, vicepreședintele P.S.D., care supervizează activitatea filialei de la Buzău pînă la derularea alegerilor interne, susține că, măsurile anunțate de Executivul României sînt unice în Europa. "Fiecare guvern este dator să-și protejeze cetățenii. Și cînd spun acest lucru, nu mă refer la unii cetățeni bogați, <<afiliați>> la clientela politică portocalie, ci la cei mulți și săraci, care vor fi afectați de măsurile de austeritate haotice luate de Guvernul Băsescu-Boc. Majoritatea statelor Uniunii Europene au înghețat salariile și pensiile, au crescut T.V.A. și au taxat serios veniturile mari. Nici un stat european nu a ales să lovească în bătrîni, în copii, în șomeri și persoane cu handicap! Nici un stat european nu a aruncat povara datoriilor pe umerii celor slabi!", a afirmat, recent, de la Tribuna Parlamentului, social-democratul Zgonea.
(A.L.)


Liberalii rîmniceni și-au ales conducerea
Fără fastul de altădată, liberalii rîmniceni și-au ales, în această săptămînă, o nouă conducere. Mai bine zis au reales-o pe cea veche, pentru că în fruntea organizației municipale a rămas tot primarul Viorel Holban. Nici celelalte funcții de conducere ale liberalilor de la Rîmnicu Sărat n-au suferit schimbări majore. Viceprimarul Sorin Cîrjan va fi vice și la partid, alături de Sandu Ciobotă și Cornelia Pușcașu, iar Constantin Cireașă a fost numit secretar al organizației. La alegerile derulate în sediul Primăriei au participat peste 60 de delegați ai libe­ralilor rîmniceni. Viorel Holban, vechiul, dar și noul lider al organizației municipale, probabil că n-a avut prea mari emoții, din moment ce el a fost lipsit de un contracandidat. Întregul proces electoral, derulat la Rîmnic a fost supervizat de liberalul Emilian Drăgoi, vicepreședinte al Consiliului Județean Buzău.
(A.L.)


Ori intră în istorie, ori "iese urît"!
Ministrul Dezvoltării Regionale și Turismului, pedelista Elena Udrea, crede că actualul Guvern va avea un loc de cinste în istoria României, dacă reușește scoaterea țării din criză, reformarea statului și reformarea societății. În aceeași ordine de idei, Elena Udrea recunoaște, însă, că riscurile ca demersul Cabinetului Boc, al cărei membru este, sînt reale și trebuie luate în considerare. "Este clar că asta va fi o guvernare istorică. Dacă ne reușește! Dacă reușim să impunem aceste măsuri și să scoatem țara din criză și să reformăm îm același timp și statul și societatea, vom intra în istorie. Dacă nu, vom ieși, și vom ieși urît", a afirmat Elena Udrea la o televiziune Centrală. În plus, ministrul Udrea a afirmat că, dacă demersurile pedeliștilor nu reușesc pînă la sfîrșitul anului, atunci Guvernul "trebuie să plece".
(A.L.)

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Precampania pentru prezidențiale a ajuns, la Buzău, în faza "măscăritul bannerelor"

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU