Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3537 > Politica Locala Nr. 3537 de vineri, 12 martie 2010  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Încurcate sînt ițele politicii buzoiene


Complicata ecuatie politica a lui Boscodeala

Actualul primar se află într-o poziție delicată, fără un partid care să-i susțină o eventuală candidatură

articol de: (D.G.)
Complicata ecuatie politica a lui Boscodeala
 
Ecuația politică în care este prins primarul Constantin Boșcodeală devine, pe zi ce trece, mai complicată. Lansarea, practic oficială, în lupta pentru Palatul Comunal a lui Sorin Lazăr, ca și candidat al Organizației Județene a P.S.D. Buzău, îl lasă într-un offside clar pe Boșcodeală. Trebuie să luăm în calcul și faptul că, recent, la "Sens Direct", de pe Focus TV, liderul P.D.-L., Cezar Preda, a declarat că a avut o discuție cu actualul edil-șef, pentru a trece la pedeliști, dar Boșcodeală a refuzat, considerîndu-se un social-democrat. În plus, și peneliștii par să-și fi ales un candidat pentru Primăria Buzău, așa încît, viitorul politic al lui Boșcodeală devine din ce în ce mai nebulos.

Unde l-a dus lupta cu Ion Vasile?

Opoziția pe care Boșcodeală a făcut-o, în ultimii ani, împotriva senatorului Ion Vasile nu pare să-i fi adus multe avantaje politice primarului de Buzău. Dimpotrivă, după ce a pierdut lupta pentru șefia filialei județene a P.S.D., lui Constantin Boșcodeală i s-a luat și prim-vicepreședinția organizației.  Acum, a pierdut și postura de candidat al partidului, pentru că Sorin Lazăr este, foarte probabil, preferatul lui Ion Vasile, așa încît candidatura lui pe lista unui partid important pare, cel puțin în acest moment, pusă sub semnul întrebării. Cel puțin, dacă ar fi să luăm de bune ultimele declarații ale unor lideri politici locali, iar la mijloc nu sînt niște înțelegeri oculte.
Singura soluție:  continuarea  luptei în interiorul P.S.D.
Date fiind condițiile actuale, primarul Constantin Boșcodeală nu prea are loc de întors. Dacă va voi să candideze, fie pentru un nou mandat la Palatul Comunal, fie, așa cum se aude, pentru o demnitate parlamentară, atunci nu o va putea face ca independent, căci un asemenea demers s-ar solda cu un eșec. Prin urmare, Boșcodeală n-are decît șansa de a se lupta, din interior, pentru șefia P.S.D. Altfel...

 

COMENTARII

al.draku:
boscodeala
sa ne lase boscodeala , e in tagma celor care nu fac nimic dar nici nu ies in fata camerelor de luat vederi.iese la rampa atunci cand nu are bani pentru caldura si cand se fotografiaza in spate cu locuinte pentru tineri ( vezi cartierul orizont !) la 150.000e/bc. suntem popor de slugi !
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Avem un nou guvern! Ce se întîmplă la Buzău

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU