Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3532 > Politica Locala Nr. 3532 de sambata, 6 martie 2010  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Tunurile pe Carmen Moldovan

Senatorul Ion Vasile a fost deranjat de prezența la Congresul Extraordinar a deputa­tului Carmen Moldovan, care n-a fost desemnată, la Buzău, ca delegat. "A venit cu un mandat de la București, care cred că a fost obținut <<pe sub mînă>>, pentru că ea, printr-o conferință a organizațiilor de la București nu a trecut. Un fals de care s-a folosit, cu care a și votat și a mai făcut și lobby anti-Ion Vasile, alături de alți cîțiva <<prieteni>> de-ai noștri de la Buzău", a afirmat fruntașul social-democrat, care a trecut în revistă și scandalul declanșat în organizația Maramureș de prezența pe listele de acolo a deputa­tului Carmen Moldovan. În plus, senatorul Ion Vasile susține că i-a atras atenția lui Viorel Hrebenciuc, să nu o desemneze pe Carmen Moldovan drept purtător de cuvînt al grupului social-democrat din Camera ­De­putaților, pentru că nu are acordul organizației de la Buzău.
(A.L.)

P.D.-L. n-are eficiență în Consiliul Județean?
Deputatul Cezar Preda, ­li­derul pedeliștilor de la Buzău, a afirmat, în emisiunea Sens Direct, de la Focus TV, că n-ar fi interesat de sprijinul pe care vicepreședintele Consiliului Județean, Cecilia Manolescu, l-ar fi acordat, soției președintelui instituției, Rodica Mocanu, pentru a rămîne în funcția de conducere de la Direcția de Finanțe. "Doamna Cecilia Manolescu are relații personale cu Victor Mocanu cu mult timp înainte de a fi membră a P.D.-L. Nu are nici o legătură situația politică la nivelul Consiliului Județean cu această treabă. Există, într-adevăr, la ora actuală, o nemulțumire, nu numai a mea, ci și a altor lideri județeni, asupra modului în care obținem eficiență la nivelul conducerii Consiliului Județean", a declarat deputatul Cezar Preda, care a precizat că o schimbare din funcție a vicepreședintelui C.J. ar putea surveni numai dacă balanța se va înclina cu  prea mult  ineficiență.
(A.L.)

"La mine în birou au venit!"
Președintele social-democraților județului, senatorul Ion Vasile, susține că, în urma înțelegerii survenite între liberalii și democrat-liberalii de la Buzău ar fi reînviat Alianța DA. Și nu oricum, ci cu practicile din acea vreme cu tot. Una peste alta, senatorul pesedist a afirmat că asupra aleșilor locali ai formațiunii sale politice s-ar face presiuni puternice din partea celor două partide menționate, mai ales pentru înlocuirea viceprimarilor P.S.D. Ca răspuns, deputatul Cezar Preda, liderul filialei județene a P.D.-L., a afirmat că el a fost cel căutat de primarii P.S.D., chiar în sediul P.D.-L. și nu invers."La mine în birou au venit primarii P.S.D., nu m-am dus eu la ei", s-a apărat Cezar Preda. Cu alte cuvinte, n-ar fi vorba despre presiuni, ci despre niște întîlniri solicitate chiar de social-democrații pe care Ion Vasile încearcă să-i apere.     
(A.L.)

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Cine îl sprijină pe unionistul George Simion pentru Europarlamentare
Centura de Est ar putea fi prinsă în bugetul din 2019
Cine ar trebui să lămurească scandalul "Pădurii Crîngului"

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU