Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3532 > Politica Locala Nr. 3532 de sambata, 6 martie 2010  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Tunurile pe Carmen Moldovan

Senatorul Ion Vasile a fost deranjat de prezența la Congresul Extraordinar a deputa­tului Carmen Moldovan, care n-a fost desemnată, la Buzău, ca delegat. "A venit cu un mandat de la București, care cred că a fost obținut <<pe sub mînă>>, pentru că ea, printr-o conferință a organizațiilor de la București nu a trecut. Un fals de care s-a folosit, cu care a și votat și a mai făcut și lobby anti-Ion Vasile, alături de alți cîțiva <<prieteni>> de-ai noștri de la Buzău", a afirmat fruntașul social-democrat, care a trecut în revistă și scandalul declanșat în organizația Maramureș de prezența pe listele de acolo a deputa­tului Carmen Moldovan. În plus, senatorul Ion Vasile susține că i-a atras atenția lui Viorel Hrebenciuc, să nu o desemneze pe Carmen Moldovan drept purtător de cuvînt al grupului social-democrat din Camera ­De­putaților, pentru că nu are acordul organizației de la Buzău.
(A.L.)

P.D.-L. n-are eficiență în Consiliul Județean?
Deputatul Cezar Preda, ­li­derul pedeliștilor de la Buzău, a afirmat, în emisiunea Sens Direct, de la Focus TV, că n-ar fi interesat de sprijinul pe care vicepreședintele Consiliului Județean, Cecilia Manolescu, l-ar fi acordat, soției președintelui instituției, Rodica Mocanu, pentru a rămîne în funcția de conducere de la Direcția de Finanțe. "Doamna Cecilia Manolescu are relații personale cu Victor Mocanu cu mult timp înainte de a fi membră a P.D.-L. Nu are nici o legătură situația politică la nivelul Consiliului Județean cu această treabă. Există, într-adevăr, la ora actuală, o nemulțumire, nu numai a mea, ci și a altor lideri județeni, asupra modului în care obținem eficiență la nivelul conducerii Consiliului Județean", a declarat deputatul Cezar Preda, care a precizat că o schimbare din funcție a vicepreședintelui C.J. ar putea surveni numai dacă balanța se va înclina cu  prea mult  ineficiență.
(A.L.)

"La mine în birou au venit!"
Președintele social-democraților județului, senatorul Ion Vasile, susține că, în urma înțelegerii survenite între liberalii și democrat-liberalii de la Buzău ar fi reînviat Alianța DA. Și nu oricum, ci cu practicile din acea vreme cu tot. Una peste alta, senatorul pesedist a afirmat că asupra aleșilor locali ai formațiunii sale politice s-ar face presiuni puternice din partea celor două partide menționate, mai ales pentru înlocuirea viceprimarilor P.S.D. Ca răspuns, deputatul Cezar Preda, liderul filialei județene a P.D.-L., a afirmat că el a fost cel căutat de primarii P.S.D., chiar în sediul P.D.-L. și nu invers."La mine în birou au venit primarii P.S.D., nu m-am dus eu la ei", s-a apărat Cezar Preda. Cu alte cuvinte, n-ar fi vorba despre presiuni, ci despre niște întîlniri solicitate chiar de social-democrații pe care Ion Vasile încearcă să-i apere.     
(A.L.)

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU