Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3439 > Politica Locala Nr. 3439 de miercuri, 11 noiembrie 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Conducători cinstiți și destoinici...

articol de: (A.L.)
Deputatul social-democrat, Marian Ghiveciu, susține că speranțele românilor, de a trăi mai bine, de a ieși din actuala criză economică, sînt strict legate de corectitudinea conducătorilor și de a legiuitorilor. "Românii știu să muncească, dar nu sînt lăsați să o facă. România nu va avea parte de recăpătarea speranței în dezvoltare și civilizație dacă nu va avea conducători cinstiți și destoinici și, mai ales, legi bune, care să creeze cadrul acțiunii benefice pentru țară, al certitudinilor. Împăcarea românului cu românul și cu natura mamă, pe fondul dezvoltării, stă la baza stabilizării crizei și reluării dezvoltării", a afirmat deputatul pesedist, într-un apel la "luciditate", făcut de la tribuna parlamentului. În plus, Marian Ghiveciu susține că speră ca P.S.D. "să-și poată permite să facă politică pentru cetățenii țării".   
(A.L.)


Bani folosiți aiurea
Doctorul Sorin Oprescu, candidatul care este așteptat luni la Buzău, se pare că a ajuns la limita răbdării în ceea ce privește administrarea sistemului medical românesc. "Am ajuns la ridicolul ridicolului. În țara asta, care e a lui <<n-avem bani>> și a lui <<merge și așa>> există niște cretini care cred, că dacă taie niște zero-uri de la anumite ministere, cum e cel al Sănătății, rezolvă criza economică. Nu se mai poate tolera așa ceva", a declarat Sorin Oprescu, supărat. În plus, Sorin Oprescu susține că există oameni în sistemul sanitar care "își bat joc de persoanele cu handicap, deși acestea au nevoie de bani ca să trăiască".Referindu-se la criza economică, cu care se confruntă, acum, România, Oprescu a afirmat că "sînt bani în țară, dar sînt folosiți aiurea".
(A.L.)


"Să spargem găștile"
Președintele P.N.L., Crin Antonescu, consideră că, dacă în locul lui Liviu Negoiță ar fi fost numit să facă un guvern Klaus Jonannis, atunci situația ar fi fost alta, pentru că primarul de la Sibiu ar fi reușit "spargerea găștilor" politice. "Voi găsi o majoritate care să compună și să învestească un guvern în parlament. Avem nevoie de un independent, pentru ca să spargem găștile. Nu are în spate un partid sau un mogul", a afirmat Antonescu, referindu-se la Klaus Johannis.În ceea ce-l privește pe Liviu Negoiță și Cabinetul  său, liderul liberal susține că "nici nu merită comentat", fiind "o fantomă", mai ales că s-a readus pe eșicherul politic faptul că "de frica alegerilor anticipate", parlamentul ar putea accepta guvernul propus.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Avem un nou guvern! Ce se întîmplă la Buzău

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU