Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3385 > Politica Locala Nr. 3385 de miercuri, 9 septembrie 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Să probeze și unul și altul!

articol de: (A.L.)
Deputatul Cezar Preda, președintele comisiei parlamentare de control asupra acti­vității S.R.I., a declarat într-o emisiune a unui post Central de televiziune, că ministrul Turismului, colega de partid, Elena Udrea, va fi nevoită să aducă dovezi pentru afirmațiile pe care le-a făcut, considerate fără acoperire, referitoare la sursa scurgerilor de informații privind afacerile cu armament ale fratelui președintelui Traian Băsescu.   Elena Udrea a susținut că informațiile ar fi fost plasate pe piața media de D.G.I.P.I., organul de informații al Ministerului de Interne. În plus, Cezar Preda consideră că la fel va trebui să răspundă și Marian Vanghelie, social-democratul care a dat și el detalii, răspunzându-i Elenei Udrea, și a susținut că datele în cauză ar fi provenit din S.R.I. și nu de la structura Ministerului de Interne.
(A.L.)


Parlamentarii renunță la banii din noiembrie
Surse parlamentare susțin că, pe întreaga perioadă a campaniei electorale prezidențiale, atît deputații cît și senatorii vor lucra numai în teritoriu. Și fără bani. Cu alte cuvinte, aleșii vor face campanie electorală, dar nu pe banii poporului.  Propunerea, venită din interiorul P.D.-L. pare a fi îmbrățișată și de P.S.D., care, în ultima perioadă pare a fi foarte atent la chestiuni legate de imagine, cum ar fi aceea legată de cheltuielile aleșilor. Prin urmare, este de așteptat ca , măcar, o parte a parlamentarilor Buzăului să se implice activ în viitoarea campanie electorală, fără a fi plătiți de Parlament, ceea ce ar constitui o premieră, avînd în vedere că la precedentele tururi de scrutin ei au folosit tot felul de tertipuri pentru a lucra o zi în București, iar restul timpului în teritoriu.
 (A.L.)


Semnături pentru Crin Antonescu
Liberalii de la Buzău, vor începe, în perioada imediat următoare, activitățile legate de strîngerea de semnături pentru susținerea candidatului lor la alegerile din 22 noiembrie, Crin Antonescu.Liberalii, convinși că electoratul își dorește un alt fel de politică, una care să nu semene cu cea făcută de actualii guvernanți, consideră că singura alternativă este propriul partid.. Potrivit declarațiilor făcute, anterior, de senatorul Cristi Bîgiu, actuala guvernare nu este în stare să gestioneze țara și să rezolve problemele curente. În plus, s-a ajuns ca diverși miniștri să se laude cu numărul de oameni pe care-i trimit în șomaj, în timp ce probleme importante, cum ar fi repararea școlilor, trenează de mult timp, deși deschiderea noului an școlar bate la ușă.

 

COMENTARII

oghi:
N-ar fi rau
N-ar fi rau ca o luna pe an parlamentarii sa renunte la salarii!Eu am apucat si vremea cand parlamentarii nu primeau decat diurna si nici un fel de salarii.Acum ma gandesc cat de bogata e tara noastra si cat de zgarciti erau comunistii.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Avem un nou guvern! Ce se întîmplă la Buzău

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU