Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3384 > Politica Locala Nr. 3384 de marti, 8 septembrie 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

"Cît de tîmpit și de idiot poți să fii?"

În discursul ținut la Conferința Extroardinară a P.S.D., Marian Vanghelie l-a atacat dur pe deputatul democrat-liberal, Cezar Preda.  El l-a acuzat pe Preda de afaceri ilegale în domenul salurbizării care ar trebui anchetate de Parlamentul României.  Fără a comenta aceste acuzații, Cezar Preda, la rîndul său, i-a răspuns cu aceeași monedă liderului social-democrat, pornind de la declarața lui Vanghelie, de săptămîna trecută, cînd susținea că Preda ar fi fost monitorizat de un serviciu secret. "Cînd am ieșit de la emisiune, l-am întrebat pe Vanghelie cînd m-au monitorizat pe mine serviciile și de ce. Mi-a spus că a pus Traian Băsescu S.P.P.-ul să vadă dacă mă întîlnesc cu Elena Udrea sau nu. M-a umflat rîsul. Cît de tîmpit și de idiot poți să fii să crezi că serviciile se ocupă de așa ceva", s-a întrebat Cezar Preda.
(A.L.)


Gînduri de răzbunare sau fermitate?
Chiar dacă, în declarațiile publice, senatorul Ion Vasile, președintele organizației județene a P.S.D., a lăsat să se înțeleagă că nu le va "purta sîmbetele" contestatarilor săi, într-o discuție telefonică cu redactorii Șansa, a lăsat să se înțeleagă cu totul altceva."S-a dovedit, la această Conferință, ce sprijin au cele patru personaje, e vorba de doi deputați, un primar și un președinte de Consiliu Județean. Ei ar trebui să priceapă că o minoritate ar trebui să se supună voinței majorității. Nerespectarea acestor reguli îi va pune într-o situație extrem de delicată. Noi cu huligani, cu oameni care își cunosc numai interesele, cu infractori, chiar, nu vrem să avem de a face în P.S.D.", a afirmat Ion Vasile, după Conferința Extraordinară prin care a fost reconfirmat în funcție.
(A.L.)


Va reînvia P.N.Ț. la Buzău?
Țărăniștii buzoieni, în frunte cu Marian Tunaru, omul la care se găsea, ultima dată ștampila filialei județene, ar putea avea o soartă mai bună, în perioada următoare, avînd în vedere că liderul național al partidului, Marian Petre Miluț, a fost exclus din partid, ieri, de către Juriul de Onoare, Disciplină și Arbitraj al P.N.Ț.-C.D., ca urmare a unor "abateri disciplinare grave".   Situația conflictuală din P.N.Ț.-C.D., care a afectat inclusiv filiala de la Buzău, prin suspendarea președintelui, Marian Tunaru, dar și prin retragerea din orice funcție a fostului parlamentar, Teodor Morariu.Pînă la închiderea ediției, Marian Tunaru nu a putut fi contactat pentru a-și expune un punct de vedere privind excluderea din partid a celui care i-a purtat sîmbetele.
(A.L.)

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Precampania pentru prezidențiale a ajuns, la Buzău, în faza "măscăritul bannerelor"

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU