Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3369 > Politica Locala Nr. 3369 de vineri, 21 august 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Discuții de interior

articol de: (A.L.)
Se vorbește despre o posibilă lipsire de sprijin politic din partea PD-L pentru actualul inspector general adjunct al Inspectoratului Școlar Județean, Borcea Postelnicu.Asta după ce Postelnicu a făcut obiectul unor contestări din partea ministrului Educației, Ecaterina Andronescu, ea socotindu-l incompatibil pentru funcția de adjunct al IȘJ cîtă vreme este și director al filialei Buzău a Universității Spiru Haret. Pe lista înlocuitorilor se află inspectorul de religie Paul Negoiță, neagreat însă de liderul Cezar Preda, dar preferat de mare parte din membrii BPJ, și Constantin Cojocaru din Rîmnicu Sărat, omul grupului rîmnicean din PD-L fidel Ceciliei Manolescu. Pînă nu vine însă deputatul Preda din Deltă, nu se hotărăște nimic.

 

COMENTARII

S.B.:
Decizia "deputatului Preda din Delta" !
Faptul ca profesorul Borcea Postelnicu, fost director mai multi ani la conducerea celui mai prestigios liceu din judet,era si director al filialei locale a Univ. Spiru Haret, putea sa dea de gandit PDL Buzau atunci cand a sustinut si numirea in functia de inspector general adjunct. A fost o mare eroare politica a organiz. judetene(oare Cezar Preda nu stia ???!), in goana dupa functii politice. Retragerea sprijinului politic este o solutie cam tarzie, daca totusi va fi luata.Oricum, multe cadre didactice vedeau ca buna(atunci) mentinerea in functie a inspectorului de religie,"independentul" Paul Negoita, care dovedise competenta si care asigura un bun echilibru intre factorii cu influente politice. Din moment ce PDL are deja in functie un inspector general adjunct, consider ca cea mai potrivita varianta ar fi revenirea in functie a pr. Negoita. Insa, din cate intelegem, tot "deputatul Preda din Delta"(!) va decide....
Liana S.:
Pr. Negoita sa revina !
Propunem si sustinem revenirea d-lui profesor preot Negoita Paul in functia de inspector general adjunc. Este printre putinii tineri competenti care pot face fata unor functii de acest calibru. Rezolva orice problema din inspectorat cu calm, cu profesionalism, cu respect si legal. Reprezint un grup de cadre didactice care au fost in audienta la dansul, in functie fiind anul trecut. Fata de toti a manifestat intelegere si a impus respect reciproc.
Sandu Leu:
De ce nu?
D-l Preda vrea ca invatamantul buzoian sa mearga bine? De ce nu-l agreeaza pe d-l Negoita? Vrea neaparat un pdl-ist? De ce? Va reforma mai repede invatamantul? Nu este mai indicat un independent, deci apolitic?
roxana007:
cojo ?
dl. Cojocaru a lasat urme pe unde a trecut, nu tocmai imaculate, dimpotriva numai pete inchise, iar totul a culminat cu distrugerea scolii 8 pe care o pastoreste de ceva ani. Dar de ce sa ne miram, daca va decide o personalitate din rm sarat, cici, ajunsa politic in functii, caci numai asa pot ajunge incompetentii in functii in romanica, iar pdl e campion la asta. Asa ca, noi toti tremuram ce se va alege de isj cand va ajunge (Doamne fereste) cojo in functie. Dar mai speram ca scapam de partidul si slugoii primului cosas al tarii si al celui mai nefast presedinte din ultimii 70 ai Roomaniei.

p.s. nu stiti cine-i cici ? D-na Manolescu, mai, mai...
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Avem un nou guvern! Ce se întîmplă la Buzău

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU