Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3369 > Politica Locala Nr. 3369 de vineri, 21 august 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Vrea mai mult

Șeful instituției subordonate Primăriei, și care plantează panseluțe și udă iarba, fostul liberal de frunte, acum pesedist, țintește mai sus.Dl. Neagu, spun persoane informate, se gîndește, el și cei care-l sprijină, că mult mai bine l-ar "coafa" dacă i s-ar spune director de companie. Deocamdată el și băieții stau cu capul la cutie, iar planul e să atace cînd buba s-a copt. Bineînțeles că mai e mult pînă să se coacă buba, dar Emanoil speră. De ce? Pentru că respectiva companie va derula fonduri europene extraordinare. Așa că foarte curînd corbii vor zbura deasupra Văii Buzăului riscînd să dea cu ciocul în banii Europei. Acțiune cam riscantă, dar care merită. Desigur, scenariul de mai jos pare incredibil. Dar mai e ceva de necrezut în România?
(D.G.)

Întîlnirea s-a amînat
Vajnicii pensionari din PD-L, dispuși să facă marea revoluție din interior, s-au mai dezumflat.După ce s-au sucit și s-au învîrtit în jurul cozii, au hotărît că lovitura de palat ce trebuia să fie pusă în operă la măsuțele de șah din Parcul Crîng trebuie amînată. Din lipsă de adepți. Mulți dintre luptători se află la odihnă și tratament, alții pe la țară aplecîndu-se asupra lucrărilor agricole și gospodărești, iar altora le-a pierit pur și simplu cheful de luptă, afară fiind prea cald deocamdată. În plus, vești despre răzmerița onorabililor pensionari pedeliști au apărut și în media, drept pentru care toată tevatura s-a transformat într-o simplă plimbare pe sub castani urmată de o partidă de table în cadrul căreia s-au depănat amintiri, s-a înjurat presa, întreaga cîrmuire și blestemata de recesiune.
(D.G.)


Cine mai vrea funcții?
Alegerile pentru cele mai importante funcții din PSD au intrat în linie dreaptă.Așa cum era de anticipat, lupta a început, dar vizibili sînt doar cei care vor funcția supremă. Nu se vorbește nimic despre funcțiile mai mici, dar poate la fel de importante pentru o organizație de o asemenea anvergură. La acest capitol am putea avea surprize. De pildă, cine ar vrea să fie secretar general? Probabil mai mulți, căci postul este de extremă importanță într-o organizație politică. Atunci de ce atîta liniște? Posibil din rațiuni de strategie electorală, căci acum în PSD avem de-a face cu o adevărată campanie electorală dusă cu mijloace mai mult sau mai puțin cavalerești. Dar, politica nu-i o îndeletnicire pentru domnișoarele de pension. Dimpotrivă, este una din cele mai murdare ocupații, cel puțin aici, în România.
(D.G.)

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Avem un nou guvern! Ce se întîmplă la Buzău

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU