Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3317 > Politica Locala Nr. 3317 de luni, 22 iunie 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Proiectele de interes local, sub lupă

articol de: (A.L.)

Situația administrațiilor locale ale județului, care se confruntă, mai ales în acest an, cu lipsa fondurilor pentru continuarea sau începerea unor lucrări edilitare de interes public, se pare că i-ar fi produs insatisfacții deputatului P.D.-L. Cezar Preda.El susține că a discutat problema cu premierul Emil Boc și a primit asigurări că lucrările vor putea fi demarate în perioada imediat următoare. "Pe un buget aprobat, aceste lucrări noi speram să înceapă, ele n-au început pînă acum, și acest lucru se simte în teritoriu. Primul Ministru s-a angajat că, începînd de la 1 iulie, vor intra în plin aceste lucrări și proiecte", a afirmat deputatul democrat-liberal Cezar Preda, care speră să se reușească demararea lor, mai ales că, pe fondul crizei economice, asemenea acțiuni sînt benefice pentru întreaga economie națională. 
(A.L.)


Stelică Borzea se vrea mai "vizibil"
Sfîrșitul săptămînii trecute i-a prilejuit social-democratului propulsat de la Buzău în funcția de președinte al A.N.R.S.C., vorbim aici despre Stelian Borzea, discuții cu sindicatele dar și cu patronatele din domeniul serviciilor publice. În urma consultărilor s-a stabilit ca, "în cel mai scurt timp posibil", A.N.R.S.C., în cola­borare cu organizațiile sin­di­cale, cu asociațiile patronale și cu asociațiile utilizatorilor serviciilor de utilități publice, să organizeze, cel puțin trimestrial, la nivelul fiecărui județ sau, după caz, fiecărei euroregiuni, întîlniri ­te­ma­tice. Întîlnirile convenite urmăresc să vină în sprijinul operatorilor, utilizatorilor dar și al autorităților locale, pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă. Rămîne de văzut dacă Stelian Borzea va reuși să se țină de cuvînt, mai ales că el a promis că va face instituția pe care o conduce "mai trans­parentă".
(A.L.)

Vor migra pesediștii la P.R.M.?
Pe fondul creșterii în preferințele electorale ale cetățenilor, demonstrate la ultimul scrutin, cel pentru desemnarea reprezentanților României în Parlamentul European, liderul P.R.M. Buzău, Buga Sfinteș, susține că, din toamnă, formațiunea sa politică va deveni una parlamentară. Nu pentru că s-ar organiza alegeri anticipate pentru Parlamentul național, ci din cauza migrației politice. "Conflictul din P.S.D., care nu este numai la Buzău ci este la nivel național, unde există mai multe tabere care sînt nemulțumite, va face din P.R.M. un partid parlamentar", a afirmat peremistul Buga Sfinteș, în conferința de presă susținută la sfîrșitul săptămînii trecute. În privința posibilității ca unul dintre parlamentarii P.S.D. de Buzău să migreze spre formațiunea sa, liderul organizației județene a P.R.M. a fost, însă, foarte clar: "Niciunul nu este pe profilul nostru". 

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU