Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 3260 > Politica Locala Nr. 3260 de luni, 13 aprilie 2009  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 19

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
Politica Locala

Ce fel de audit e ăsta?

articol de: (D.G.)

Abia întors de la București, unde nu s-a adaptat navetei, Dan Răspopa, șeful de la Sala Sporturilor, a găsit acasă numai probleme. Cineva pare că-i poartă sîmbetele, deși omul nu recunoaște asta, însă, cert este că Finanțele i-au și făcut un control drastic, la Direcție, și nu i-au găsit nimic. Verificarea a fost comandată, spun sursele noastre, căci Răspopa a supărat rău un șef de partid. Culmea este că, acum, și de la București s-a trimis un audit, adică de la însuși ministrul Sporturilor, Monica Iacob Ridzi, pedelistă ca și Răspopa. Auditul vrea să-l scoată pe Răspopa pe tușă. Dar ce să aibă pedeliștii cu fratele lor, Răspopa? Deocamdată, doar cunoscătorii știu, așa cum știm și noi. Noi, care vom ține opinia publică la curent cu tensiunile din P.D.-L.  (D.G.)

Din ce în ce mai rar
Surse din presa centrală au dezvăluit că între ministrul Educației, pesedista Ecaterina Andronescu, și premierul Emil Boc, liderul P.D.-L., ar fi avut loc o "discuție cu scîntei", pe tema rectificărilor bugetare.Ecaterina Andronescu ar fi afirmat, iritată de reducerea bugetului ministerului pe care-l conduce, că "Romania nu trebuie să devină o țară de analfabeți din ca­uza Fondului Monetar Internațional". Dacă discuția a decurs așa cum susțin cei prezenți, ar putea spune pedelista Grațiela Iordache,martor la incident, ajunsă acum secretar de stat la Finanțe, numai că, cu certitudine, ea ar da dovadă de partizanat politic. Din păcate, însă, după ce și-a dobîndit funcția, Grațiela Iordache a fost văzută din ce în ce mai rar pe la Buzău, unde a încercat, în toamna trecută, să obțină un mandat de deputat. 
(A.L.)

Avalanșă de publicații pe piața locală
Cine vrea să afle cum își mai dau la geoale pesediștii, poate să afle dintr-un săptămînal, recent apărut, Răcnetul Buzăului. În el, Ion Vasile își nimicește dușmanii din interior, cu materiale atent selecționate, cu o mînă precisă, chirurgicală. Acolo sînt făcuți praf, pe rînd, toți oponenții Doctorului. Ca să nu rămînă mai prejos, opoziția lui Ion Vasile se pregătește să arunce pe piață trei-patru foi croite pe același calapod. Există și cîteva idei de nume, precum "Strigătul din Buzău", "Trompeta Buzăului" sau "Vocaliza zilei". Bineînțeles că materialele vor avea "sursele" și direcția inversă, lovind, din toate pozițiile în dușman, drept pentru care, citind ziarele ambelor tabere, oricine poate să-și facă o imagine despre cît de rău se pot faulta unii pe alții pesediștii de la Buzău. Noi, însă, urăm succes tuturor publicațiilor apărute sau care vor apărea.

 

COMENTARII

Mirica:
Ha ha ha!
E incredibil de cretin articolul. "Precizia chirurgicala" a doctorului e trasata de un alcoolic cu prenume de poveste cu insirat chestii si nume de dimensiune spatiala - inalt, lat, subtire etc. - iar eventuala "lovitura contra" ar urma sa fie data de un frate de cruce al personajului in cauza, tentativa de mercenar a presei buzoiene, care cand nu se intelege la bani cu primul il sodomizeaza in diferite publicatii care il accepta de dragul anonimatului la umbra caruia acesta din urma, cu nume de strada dubla din oras - care strada, la fel ca primul, are denumire de dimensiune generalistica, si nu e "medie", dar si de apa curgatoare in acelasi timp - se poate ascunde datorita legilor cretine din romania. Ca sa nu mai vorbim ca autorul acestui articol se maltuieste cu unul dintre ilustrii necunoscuti - pe plan national - de mai sus. Sper ca redactia ziarului dumneavoastra a putut pune cap la cap de-o interpretare a interpretarii mele a articolului dumneavoastra, si nu ma exprim prea impletit... si NU, nu vreau sa vin sa lucrez la voi... prefer cartea de munca.
Adauga un comentariu la acest articol

Ultimele articole adaugate in aceasta categorie:
Avem un nou guvern! Ce se întîmplă la Buzău

Click aici pentru toate articolele din categoria Politica Locala

 
Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU